Σχετικά με την Toluna

Το Toluna.gr είναι μια ιστοσελίδα κοινότητας αφιερωμένη στην παροχή σε απευθείας σύνδεση της φωνή σας. Κάντε τη γνώμη σας να ακουστεί μέσω ψηφοφορίες και απόψεις απευθείας στο Toluna! Επιτρέψτε τους άλλους ανθρώπους να γνωρίζουν τι πιστεύετε, και μάθετε αν ο κόσμος σκέφτονται το ίδιο με εσάς συμπεριλαμβάνοντας τις ψηφοφορίες και τις απόψεις σας στο προσωπικό σας blog.

Εκτός από την πλήρη ελευθερία έκφρασης για σχεδόν κάθε θέμα που επιλέγετε (παρακαλώ όχι βλασφημίες, βίαια ή παράνομα θέματα!) μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τον κόσμο στον οποίο ζείτε επηρεάζοντας ορισμένους από τους κορυφαίους κατασκευαστές μέσω των online ερευνών μας. Δεν μπορεί να είναι καλύτερα; Κάθε υπηρεσία που προσφέρει η ιστοσελίδα μας είναι δωρεάν, και για πολλές ενέργειες και δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχετε ανταμείβεστε με πόντους, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που κερδίζετε σε μία ποικιλία από καλούδια με τις διάφορες δωροεπιταγές, επιλογές εκπτώσεων και κληρώσεις δώρων στο ενότητα επάθλων

Τι κάνει το toluna.gr την καλύτερη ιστοσελίδα κοινότητας για απόψεις; Εσείς και τα άλλα 400.000 μέλη μας, οπότε μην καθυστερείτε, ελάτε και ακολουθείστε μας σήμερα και βρείτε άλλους ανθρώπους με ίδιες απόψεις και κάτι να πουν!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: