Κανονισμοί Ημερήσιας Κλήρωσης Toluna

Άρθρο I: Οργάνωση 

Η Toluna SASμε 2 600 000 Ευρώ κεφάλαιο, έδρα στο Παρίσι, 5 avenue du château 94300 Vincennes, και εγγεγραμμένο με αριθμό 432033181 στον Κατάλογο Εμπορίου και Εταιριών, διοργανώνει διαγωνισμό χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Ο διαγωνισμός “Ημερήσια Kλήρωση του Εκατομυριούχου Toluna” θα διεξάγεται κάθε μέρα από τις 6 έως τις 14 Φεβουαρίου του 2019.

gr
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη της Toluna  που έχουν ξεπεράσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοικοι μίας από τις παρακάτω χώρες: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Κολομβία, Τσεχία, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες με την εξαίρεση των εργαζομένων και των εκπροσώπων της εταιρείας, των πελατών της, των υπεργολάβων της και τους συνεργατών της, τα μέλη της οικογένειάς τους και τους άμεσους ή έμμεσους συγγενείς τους.

Άρθρο II: Συμμετοχή

Για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, τα μέλη χρειάζονται ένα κουπόνι:

  • Το μέλος λαμβάνει 1 δωρεάν εισιτήριο μετά την εγγραφή του στον ιστότοπο Toluna
  • Το μέλος θα λάβει εισιτήρια μπόνους για την ολοκλήρωση ορισμένων ερευνών
  • Το μέλος μπορεί να ανταλλάξει 1000 πόντους για ένα εισιτήριο (δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των εισιτηρίων που αποκτήθηκαν)
  • Τα εισιτήρια ισχύουν μόνο κατά τη διάρκεια του μήνα της κλήρωσης (π.χ. όλα τα εισιτήρια που κερδήθηκαν τον Ιούνιο του 2018, ισχύουν μόνο για τις ημερήσιες κληρώσεις του Ιούνιου του 2018)

Δεν απαιτείται κάποια αγορά για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Για να είναι επιλέξιμοι, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εικόνα προφίλ και πρέπει να είναι “ενεργά” μέλη:

  • Το μέλος πρέπει να έχει απαντήσει τουλάχιστον 1 έρευνα στις 30 ημέρες που προηγούνται της κλήρωσης
  • ​​​​​​​Το μέλος πρέπει να έχει δημιουργήσει περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει (αλλά δεν περιορίζεται σε) δημοσίευση θεμάτων, δημοσκοπήσεις ή σχολιασμό σε ένα θέμα συζήτησης στις 30 ημέρες που προηγούνται της κλήρωσης

Αυτός ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους τους χρήστες της εφαρμογής και δεν χρηματοδοτείται, δεν έχει την άδεια και ούτε έχει εγκριθεί από την Apple ή το Google.

Άρθρο III: Ορισμός και κατανομή των νικητών

Κάθε μέρα, 1 νικητής θα επιλέγεται τυχαία ανάμεσα από όλες τις συμμετέχοντες χώρες.
Κάθε νικητής θα λαμβάνει 2.000.000 πόντους στον λογαριασμό του στην Toluna.
Άρθρο IV: Επιστροφή Χρεώσεων

Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει, κατόπιν αιτήσεως, επιστροφή που ισοδυναμεί με τα τέλη σύνδεσης για πέντε λεπτά σύνδεσης με μειωμένο συντελεστή. Η αίτηση επιστροφής πρέπει να αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου στην Toluna SAS, μαζί με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του συμμετέχοντα, μια απόδειξη για την ισχύ της διεύθυνσης και ένα κομμάτι της απόδειξης του προμηθευτή όπου αναγράφονται η ημερομηνία και η ώρα της επικοινωνίας, και η αποστολή της αίτησης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 30 ημέρες μετά την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού (σφραγίδα ταχυδρομείου). Το αντίτιμο για το απαιτούμενο γραμματόσημο θα μπορεί να επιστραφεί μετά από αίτηση και λαμβάνοντας υπόψη την ισχύουσα βασική χρέωση για την αποστολή γράμματος. Μόνο μία αίτηση επιστροφής χρημάτων ανά συμμετέχοντα και ανά φάκελο (ίδιο όνομα και ίδια διεύθυνση) θα λαμβάνεται υπόψη.
Ωστόσο, εάν ο συμμετέχων κάνει χρήση μιας σύνδεσης internet απεριόριστου χρόνου, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, καθώς ο συμμετέχοντας δεν έχει υποστεί καμία επιπλέον επιβάρυνση λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό.

Άρθρο V: Σύνδεση και χρήση

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει τη γνώση και την αποδοχή των χαρακτηριστικών και των περιορισμών του Διαδικτύου, την έλλειψη προστασίας από ενδεχόμενη κατάχρηση για ορισμένα δεδομένα και την πειρατεία ή τον κίνδυνο μόλυνσης από τους ιούς που κυκλοφορούν στο δίκτυο. Η Toluna SAS δεν φέρει καμία ευθύνη για λάθος χρήση ή αναστάτωση από τη χρήση του υπολογιστή, του διαδικτύου, της τηλεφωνικής γραμμής ή οποιαδήποτε άλλου είδους τεχνικής σύνδεσης καθώς και για την αποστολή ενημερώσεων σε λάθος ή ελλειπή διεύθυνση.

Άρθρο VII: Δικαστικές διαδικασίες και Ευθύνες

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό εμπλέκει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κανονισμών στο σύνολό τους. Κάθε ψευδή δήλωση ή παραπλανητικά στοιχεία, ή οποιαδήποτε απάτη θα οδηγεί σε αποκλεισμό. Η Toluna SAS θα επιλύσει τυχόν διαφορές σχετικά με το παιχνίδι και τους κανόνες της. Δεν θα ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα σχετικά με την ερμηνεία ή την εφαρμογή των μηχανισμών αυτών των κανόνων, και τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού και τον κατάλογο των νικητών, ούτε γραπτώς, ούτε τηλεφωνικώς. Η Toluna SAS διατηρεί το δικαίωμα για οποιονδήποτε λόγο να παρατείνει ή να ακυρώσει αυτό το παιχνίδι.

Άρθρο VIII: Κατάσταση βραβείων

Η Toluna SAS δεν καθιστάτε υπεύθυνη για οποιαδήποτε καταστροφή, βλάβη η απώλεια που μπορεί να προκύψει κατά την μεταφορά ή την αποστολή.

Άρθρο IX: Συμφωνία ως προς την απόδειξη

Εκτός από περιπτώσεις εμφανών λαθών, συμφωνείται ότι οι πληροφορίες που απορρέουν από τη διαδικασία του παιχνιδιού της Toluna SAS μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως απόδειξη σε νομικές διαφορές που σχετίζονται με την σύνδεση και την επεξεργασία ηλεκτρονικών δεδομένων (EDP) των πληροφοριών που σχετίζονται με το παιχνίδι.

 

Άρθρο X: Δικαιοδοσία

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι το απλό γεγονός της συμμετοχής στο παιχνίδι, τους υποβάλλει στους νόμους του γαλλικού Δικαίου. Συμπεριλαμβανομένων και τυχόν διαφορών που μπορεί να προκύπτουν αναφορικά στο σκοπό του παιχνιδιού και ό,τι συνδέεται έμμεσα ή άμεσα με αυτό, χωρίς επιφύλαξη διαφορών σε υπάρχοντες νόμους. Οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ των δύο μεριών ανήκει αποκλειστικά στη δικαιοδοσία του Grande Instance de Paris Tribunal.

Άρθρο XI: Προστασία δεδομένων

Σύμφωνα με το άρθρο Λ.27 του νόμου προστασίας δεδομένων της 6ης Ιανουάριου 1978, οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των δεδομένων τους. Προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσει σε αναγνώριση δεν θα παρέχεται σε τρίτους, για οποιοδήποτε λόγο.

Άρθρο XII: Δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας
Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας απαγορεύονται αυστηρά η αναπαραγωγή και η παρουσίαση μέρος ή όλων των στοιχείων του παιχνιδιού. Όλα τα εμπορικά σήματα είναι σήματα κατατεθέντα.

Advertisement
%d bloggers like this: