Ο Αγ. Βασίλης έρχεται, το ίδιο και τα χριστουγεννιάτικα δώρα της Toluna!

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αλλά και το γιορτινό πνεύμα έχει κάνει την εμφάνιση του. Είναι η περίοδος που ξεκινάμε να στολίζουμε το δέντρο, να αγοράζουμε δώρα και να γράφουμε τις χριστουγενιάτικες κάρτες! Για να σας βοηθήσουμε να γιορτάσετε (αλλά και να διακοσμήσετε) ετοιμάσαμε για εσάς μια ξεχωριστή συλλογή Χριστουγεννιάτικων Toluno-δώρων.

 Δείτε παρακάτω τη συλλογή, παράγγειλε τα δώρα από το Κέντρο Επάθλων και δείξτε μας τι πήρατε μέσω του hashtag #TolunaWins!

Ξεκινώντας με τη διακόσμηση έχουμε κεράκια – χιονονιφάδα, χριστουγενιάτικα στολίδια για το δέντρο σας και ένα μαγνητάκι Αγ. Βασίλη για το ψυγείο σας για να γεμίσει χαρά όλο το σπίτι!

Chritsmas_decorations_Toluna

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τη Χριστουγεννιάτικη κάλτσα! Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε αφού εκεί θα βάλετε όλες τις λιχουδιές και τα ζαχαρωτά σας!

Christmas_Stocking_Toluna

Για να στολίσετε και… τον εαυτό σας, σας προτείνουμε το κλασικό καπέλο του Άγιου Βασίλη ή ακόμη και τα ταρανδο-κέρατα εάν είστε βοηθός του!

Santa_Hat_Toluna.jpg

Τέλος, επειδή ξέρουμε πόσο στρες μπορούν να δημιουργήσουν οι διακοπές, η Ομάδα αποφάσισε να προσθέσισει και ένα αντι-στρες μπαλάκι στη συλλογή. Θέλαμε τον Ρούντολφ, αλλά δυστυχώς μόνο ο Αγ. Βασίλης ήταν διαθέσιμος.

balle anti stress

Μην καθυστερείς! Παράγγειλε τα χριστουγεννιάτικα δώρα πριν εξαντληθούν!

 

Τα λέμε στην κοινότητα,

Ομάδα Toluna.

Advertisement
%d bloggers like this: