Νέες Λειτουργίες στην Τoluna

Αγαπητά Μέλη,

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποια μικροαλλαγές στο site. Ακόμα και εάν ήταν σχετικά μικρές, ορισμένοι από εσάς τις έχετε ήδη παρατηρήσει!

Υπήρχε μια αμφιλεγόμενη αλλαγή απ’ότι φαίνεται αφού αντικαταστήσαμε το κουμπί Απόκρυψη με μια επιλογή Αναφοράς. Ο στόχος ήταν να διευκολύνουμε την αναφορά ακατάλληλου περιεχομένου που ενδέχεται να συναντήσετε ώστε να μειωθεί το spam.

Αλλά εφόσον φαίνεται ότι πολλοί το θέλουν πίσω, κοιτάμε να το επαναφέρουμε 🙂

ReportButton_Toluna

Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Αναφορά, θα μεταφερθείτε στη φόρμα επικοινωνίας όπου θα βρείτε συμπληρωμένα αυτόματα τα πεδία για τον Νέο Αίτημα. Επιπλέον, προσθέτει αυτόματα το αναγνωριστικό του περιεχομένου που θέλετε να αναφέρετε, ώστε να το βρούμε εύκολα.

Το περιεχόμενο πρέπει να αναφέρεται μόνο εάν είναι spam, ακατάλληλο ή καταχρηστικό. Μόλις υποβάλετε το αίτημα σας για το καταχρηστικό περιεχόμενο, θα το κοιτάξει η ομάδα Help-Desk που θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

ReportContent_Toluna

Με γνώμονα την ασφάλεια σας, από εδώ και στο εξής, θα σας ζητείτε να πληκτρολογήσετε τον τρέχοντα κωδικό σας κάθε φορά που εξαργυρώσετε μια ανταμοιβή ή ενημερώσετε το email ή τον κωδικό πρόσβασής σας.

PasswordUpdate_Toluna

Μια άλλη πρόσφατη βελτίωση αφορά τη νέα λειτουργία βίντεο. Την έχετε δοκιμάσει; Ευκολότερη να ανεβάσετε βίντεο απο το youtube και επίσης είναι πιο μεγάλα και ορατά!

VideoFeature_Toluna

Μαζί με το βίντεο, έχουμε επίσης κάνει μια μικρή αλλαγή στις εικόνες αυξάνοντας το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθός τους. Τώρα μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες έως και 4288×4288 pixels, παρόλο που το μέγεθος του αρχείου δεν μπορεί να υπερβεί το 1Mb (εξετάζουμε επίσης την αύξηση του μεγέθους του αρχείου 😉)

ImageFeature_Toluna

Τέλος, υπάρχει μια τελευταία αλλαγή την οποία μπορούν να δουν μόνο μερικοί προς το παρών. Έχουμε ενημερώσει το μικρό λογότυπο που μπορείτε να δείτε στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης για να ταιριάζει με το νέο μας logo. Είστε από τους τυχερούς που το βλέπουν;

FavIcon_Toluna

Μην διστάσετε να μοιραστείτε τα σχόλιά σας και θα σας ενημερώσουμε για μελλοντικές αλλαγές.

Συνεχίστε να επηρεάζετε τον κόσμο σας,
Ομάδα Toluna

%d bloggers like this: