Διαγωνισμός Αγίου Βαλεντίνου

Γεια σας αγαπημένοι φίλοι,

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, και έχουμε για εσάς ένα νέο διαγωνισμο!

gr_03b_valentine-2017

Από τώρα μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου, σας ζητάμε να δημιουργήσετε το πιο δημοφιλές θέμα στην κοινότητα σχετικά με το πιο ρομαντικό πράγμα που έχετε κάνει στους αγαπημένους σας ή που σας έχουν κάνει! Ήταν μια έκπληξη να εμφανιστείτε εκεί που δεν σας περίμεναν; Ή μήπως γράψατε ένα ποίημα; ή ακόμη μήπως κάνατε μια ερωτική εξομολόγιση;

Μοιραστείτε μαζί μας την πιο ρομαντική σας ανάμνηση και διεκδικείστε πόντους αλλά και Gifties!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:

Δημιουργήστε ένα θέμα μεταξύ μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου σχετικά με πιο ρομαντικό πράγμα που έχετε κάνει στους αγαπημένους σας ή που σας έχουν κάνει

Ο τίτλος του θέματος σας πρέπει να αρχίζει με τη φράση «Άγιος Βαλεντίνος με την Toluna: …”, προκειμένου να καταμετρηθούν οι συμμετοχές.

Θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον μία εικόνα σχετική με το θέμα του περιεχομένου σας

Προωθείστε το περιεχόμενο σας! Ζητήστε από τους φίλους σας στην Toluna να σχολιάσουν το περιεχόμενο σας μέχρι τις 16 Φλεβάρη!

Τώρα που γνωρίζετε τους κανόνες του διαγωνισμού, δείτε εδώ τι μπορείτε να κερδίσετε!

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα λάβουν ένα μπόνους πόντων για τη συμμετοχή, με επιπλέον βραβεία των 5.000 και 2.000 πόντων για τις 2 καλύτερες ιστορίες.

Και δεν σταματάμε εκεί! Ως ειδικό μπόνους, 20 μέλη θα επιλέγονται τυχαία για να λάβουν από εμάς ένα Giftie Αγίου Βαλεντίνου!

Με τόσα πολλά μεγάλα βραβεία, μην χάνετε καιρό! Λάβετε μέρος τώρα στο διαγωνισμό μας!

Καλή τύχη,

η ομάδα της Toluna

Advertisement

Tags:

%d bloggers like this: