Διαγωνισμός: Τρόμος με την Toluna

Πάρτε μέρος στο νέο διαγωνισμό δημιουργικής γραφής και κερδίστε 10 000 πόντους!!

Το μήνα Οκτώβριο, οι άνθρωποι σε πολλές χώρες, όπως στην Αγγλία και στην Αμερική, γιορτάζουν το Halloween! Την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, τα μικρά (και μεγάλα) παιδιά μεταμφιέζονται, κατά κανόνα σε κάτι «τρομαχτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά, ενέργεια γνωστή ως “trick or treat” («φάρσα ή κέρασμα»). Είναι η μέρα που η μαγεία, και γενικότερα οτιδήποτε μεταφυσικό ή και τρομακτικό έχει την τιμητική του!

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ας προσκαλούμε σε μια τρομακτική, ανατριχιαστική αποστολή με την Toluna…!

Έτσι διοργανώνουμε ένα διαγωνισμό δημιουργικής γραφής…με άρωμα μεταφυσικό από τις 17-27 Οκτωβρίου.

haunted-house
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:

1)    Γράψτε μια τρομακτική ιστορία τόσο τρομακτική που θα μας κάνει να ανατριχιάσουμε!! Μπορεί να είναι δημιούργημα της φαντασίας σας ή κάτι μεταφυσικό που σας έχει συμβεί… Σίγουρα περιμένουμε από εσάς σατανικές μάγισσες, αιμοδιψείς δολοφόνους, φοβερά φαντάσματα και στοιχειωμένα σπίτια!
Και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θέλουμε να δούμε copy paste ιστορίες από το ιντερνετ!! Τελευταία παρατηρήσαμε πολλές συμμετοχές με αντιγραφή στο Επίκεντρο της Εβδομάδας και επειδή αισθανόμαστε πως υπάρχει εμπαιγμός και καθόλου ενδιαφέρον από κάποια μέλη να συμμετέχουν στην κοινότητα, ίσως είναι καλύτερα να διαγραφούν ώστε να αναζητήσουν αλλού αυτό που ψάχνουν (copy paste κείμενα ίσως;)

2) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ – Μην ξεχάσετε να προσθέσετε Τρόμος με την Toluna στον τίτλο. Ο διαγωνισμός ισχύει 17-27 Οκτωβρίου.

2)    Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν πόντους*! Οι τρεις νικητές με τις καλύτερες ιστορίες θα κερδίσουν 10.000 πόντους! Οι δύο νικητήριες ιστορίες θα επιλεγούν από την Toluna Team GR και η τρίτη ιστορία θα επιλογή με βάση τα σχόλια που θα συγκεντρώσει! Οι νικήτες θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Καλή τύχη σε όσους συμμετέχουν! Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τις τρομακτικές σας ιστορίες!!

BOOH!!!!
Η ομάδα της Toluna

%d bloggers like this: