Toluna και Επεξεργασία Δεδομένων

Αγαπητά μέλη,

Εμείς στην Toluna πιστεύουμε ότι κάθε γνώμη μετράει, έτσι ώστε να βοηθηθούν οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές αποφάσεις, και κάπως έτσι φέρνουμε τα εμπορικά σήματα και τους ανθρώπους πιο κοντά μέσω της μεγαλύτερης κοινότητας ερευνών και δημοσκοπήσεων του κόσμου.

Έτσι θα θέλαμε να πάρουμε λίγο από το χρόνο σας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιχειρηματικό μας μοντέλο και πώς μπορούμε γενικά να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε.

Toluna Logo

logo of toluna

Ποια είναι η εταιρεία Toluna;
Η Toluna προσκαλεί καθημερινά χιλιάδες μέλη να απαντήσουν σε έρευνες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Ο σκοπός αυτών των ερευνών είναι να συλλέξουμε τις απόψεις σας ως καταναλωτές σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μεγάλων εμπορικών σημάτων, τις συνήθειές ή τις θέσεις σας για τον κόσμο που ζούμε. Η γνώμη σας θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις επιχειρήσεις και στο πώς εμπορεύονται, διανέμουν ή διαφημίζουν τα νέα τους προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προς τους καταναλωτές, όπως εσείς.

 

Γιατί η Toluna ζητάει προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα και τη διεύθυνση;
Ζητάμε προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση, το φύλο, τα γενέθλια και το είδος της απασχόλησης σας ώστε το προφίλ σας να ταιριάζει καλύτερα με τα κατάλληλα ερευνητικά προγράμματα της αγοράς. Αυτή η πληροφορία χρησιμοποιείται επίσης για τους σκοπούς της διεκπεραίωσης των επάθλων ώστε να μπορέσουμε να τα στείλουμε στην κατάλληλη διεύθυνση παραλήπτη.
Άλλες προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να σας ζητηθούν να μας παρέχετε είναι αποκλειστικά για το σκοπό της δημιουργίας και λειτουργίας ενός παγκόσμιου δικτύου βάσης δεδομένων, προκειμένου να διεξάγουμε μελέτες έρευνας αγοράς σε αυτή τη βάση.

 

Γιατί η Toluna κάνει τόσες πολλές ερωτήσεις στις έρευνες;
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες έρευνες ψάχνουν για μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που συναντιούνται σ’ ένα πολύ μικρό σύνολο δημογραφικών κριτηρίων. Μερικές φορές, για να καθοριστεί αν κάποιος πληροί τις προϋποθέσεις για μια έρευνα, αρκούν μόλις μερικές ερωτήσεις, άλλες φορές μπορεί να χρειαστούν περισσότερες ερωτήσεις.

 

Γιατί η Toluna ρωτάει τις ίδιες ερωτήσεις σχεδόν σε κάθε έρευνα;

Η διαδικασία δημιουργίας προφίλ στην Toluna είναι συνεχής – ο στόχος είναι να έχουμε πολλά και τρέχοντα χαρακτηριστικά για το κάθε μέλος. Οι πελάτες μας λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το μάρκετινγκ που βασίζονται στις απαντήσεις από τα μέλη μας στις έρευνες τους, επομένως πρέπει να εφαρμόσουν αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για να βεβαιωθούν ότι είστε μέρος του στόχου που ο πελάτης ψάχνει. Οι ερωτήσεις που κάνουμε κατά την έναρξη της κάθε έρευνας μπορεί να φαίνονται επαναλαμβανόμενες, αλλά είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του δείγματος της έρευνας.

 

Ποιοι είναι οι πελάτες της Toluna; Τι αναζητούν;

Στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται οργανισμοί έρευνας αγοράς, μεγάλες εταιρείες, μάρκες, δημόσιοι οργανισμοί, φορείς PR ακόμη και ιδιώτες. Το πεδίο ενδιαφέροντος τους καλύπτει όλους τους τομείς της βιομηχανίας, αλλά το κοινό τους σημείο είναι ότι όλοι ψάχνουν για ειλικρινείς απόψεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή να κατανοήσουν τα κίνητρα και τις συνήθειες των καταναλωτών. Τα αποτελέσματα των ερευνών μας θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες των καταναλωτών, προκειμένου να καταστήσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή διαφήμιση τους πιο σχετικές.

 

Πώς η Toluna χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει;
Η Toluna λαμβάνει αυστηρά μέτρα για τη διασφάλιση της κάθε πτυχής των πληροφοριών σας ώστε να παραμένουν ασφαλείς. Η Toluna παρέχει μόνο πληροφορίες στους πελάτες της σε μια ανώνυμη και συγκεντρωτική μορφή για τη χρήση στην έρευνα αγοράς και για εσωτερικούς σκοπούς του πελάτη.
Η Toluna δεν χρησιμοποιεί Direct Marketing και ποτέ δεν θα μοιράζεται τα δεδομένα σας με telemarketers ή διαφημιστικά γραφεία για σκοπούς προώθησης και στόχευσης.
Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και να τα διορθώσετε. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα μπορείτε είτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην Toluna ή επικοινωνήστε μαζί μας στο privacyna@toluna.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, την ενημέρωση ή την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας.

 

Τι συμβαίνει με τις απαντήσεις μου, όταν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για μια έρευνα;
Όταν δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις για μια έρευνα, οι απαντήσεις σας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα τελικά ευρήματα της έρευνας, και ως εκ τούτου ποτέ δεν μεταφέρονται στους πελάτες μας. Ομοίως, η Toluna ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσει ή θα μεταφέρει αυτές τις απαντήσεις για εσωτερική χρήση. Δεδομένου ότι οι πληροφορίες που έχετε εισάγει δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έρευνα των πελατών μας, τις περισσότερες φορές καμία ανταμοιβή δεν δίνεται για ελλιπή μελέτη.
Ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα να απάντησε σε μερικές κοινές ερωτήσεις σχετικά με Toluna. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας, ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής.
Τα λέμε σύντομα,
Η ομάδα του Toluna

Advertisement

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggers like this: