Οδηγίες: Πως να δημιουργήσετε περιεχόμενο στην Toluna

Η Toluna προσφέρει στα μέλη μας την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο και να πάρουν τις  απαντήσεις απ’ όλα τα υπόλοιπα μέλη. Η πλατφόρμα δημιουργίας περιεχομένου μας προσφέρει στα μέλη μας για να δημιουργήσετε Δημοσκοπήσεις, Θέματα, Μ’αρέσει-Δεν μ’αρέσει και Διαξιφισμούς.

Μπορείτε να κερδίσετε 100, 500 ή 1000 πόντους για κάθε περιεχόμενο που δημιουργείτε.

Μόλις κατανοήσετε πως να δημιουργείτε περιεχόμενο, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πως να κερδίσετε πόντους.

output_UguCyW

Για να δημιουργήσετε περιεχόμενο, απλά ακολουθήστε το παρακάτω βήμα:
Απλά κάντε κλικ στο κουμπί στο πάνω μέρος δεξιά της οθόνης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ή…
Στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στην Ενότητα “Ρώτησε κάτι” για να ανοίξετε την υποενότητα Δημιουργία και ξεκινήστε να δημιουργείτε.

Τι είναι ακριβώς κάθε τύπος περιεχομένου;
Η δημοσκόπηση είναι μια ερώτηση με πολλαπλές απαντήσεις.

Σύμφωνα με ερευνητές οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο συναισθηματικά μετά από ένα χωρισμό – όμως οι άνδρες υποφέρουν περισσότερο μακροπρόθεσμα ορίζοντα και μπορεί να μην το ξεπεράσουν ποτέ πραγματικά. Συμφωνείτε με αυτό;

  • Συμφωνώ
  • Δεν έχει στην σημασία αν είστε άνδρας ή γυναίκα, κάθε πρόσωπο το αντιμετωπίζει ατομικά
  • Νομίζω ότι παίζει ρόλο το φύλο
  • Δεν με ενδιαφέρει

Η επιλογή Θέμα είναι ένα αντικείμενο συζήτησης ή διαλόγου.  Τα θέματα συνήθως δημιουργούνται από μια ερώτηση για κάποιο θέμα και μετά μπορείς να προσθέσεις περισσότερες εξηγήσεις ή επιπλέον διευκρινιστική ερώτηση.

  • Η ερώτησή σας: Τι σας εκνευρίζει στην καθημερινότητά σας;
  • H γνώμη σας: Η αγένεια και οι απότομοι άνθρωποι.

Ο διαξιφισμός σας επιτρέπει να συγκρίνετε 2 αντικείμενα έτσι ώστε η κοινότητα να μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε. Συγκρίνετε 2 εικόνες ή βίντεο και μάθετε ποια από τις δύο η κοινότητα προτιμά.

  • Εργασία σε ομάδα ή μόνος σου;

Δημιουργήστε ένα Μ’αρέσει/Δεν μ’αρέσει , αν θέλετε να ξέρετε πώς η κοινότητα αισθάνεται για ένα συγκεκριμένο στοιχείο ή αντικείμενο, απλά προσθέτοντας μια εικόνα ή ένα βίντεο.

  • Ελληνικοί Μεζέδες

Μην ξεχνάτε να προσθέτετε φωτογραφίες ή βίντεο στο περιεχόμενό σας για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον.
Η προσθήκη φωτογραφιών ή βίντεο σε ολόκληρο το θέμα είναι απλή. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής, ή το εικονίδιο της κάμερας βίντεο και να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες, ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης μας. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως ανεβάζετε φωτογραφίες.
*Συμβουλή* Τα Θέματα οι οποίες περιλαμβάνουν μια φωτογραφία ή βίντεο τείνουν να έχουν περισσότερες απαντήσεις απ’ ότι εκείνες που δεν περιλαμβάνουν. Επίσης, η ομάδα της Toluna μπορεί να σας στείλει ακόμη και κάποιους μπόνους πόντους.

Προσθήκη κατηγορίας
Η Toluna απαιτεί να επιλέξετε μια κατηγορία για το περιεχόμενό σας και σας δίνει πολλές επιλογές στη γραμμή κατηγορίας. Μετακινηθείτε πάνω από τα εικονίδια για να δείτε τι αντιπροσωπεύει το κάθε εικονίδιο. Εάν δεν είστε βέβαιοι πού να ταξινομήσετε το θέμα σας, μπορείτε πάντα να κάνετε κλικ στην υδρόγειο η οποία αντιπροσωπεύει την κατηγορία “άλλα.”

Που μπορώ να δω το περιεχόμενο που δημιούργησα;
Μόλις ξεκινήσει το θέμα σας, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πηγαίνοντας στο προφίλ σας, πηγαίνοντας προς τα κάτω στο «Το Περιεχόμενο Μου» στο μενού κάτω από την εικόνα προφίλ σας.

GR

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και ανυπομονούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον!

Αν έχετε απορίες, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε εδώ.

Φιλικά,
Η Ομάδα της Toluna

Advertisement
%d bloggers like this: