Κερδίστε 15,000 πόντους στον νέο Διαγωνισμό μας στο Instagram: Toluna Γιορτές

Γεια σας αγαπητά μέλη,

Εδώ στην Toluna, ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές. Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, θα διαλέξουμε τέσσερις νικητές οι οποίοι θα ανταμειφθούν με 15,000 πόντους ο καθένας για τον επόμενο διαγωνισμό #TolunaCelebrate! Δύο νικητές θα είναι από το Instagram και δύο νικητές θα είναι από το Twitter.

Instagram TolunaCelebrate_GR

Για να συμμετάσχετε, απλά:

  1. Ακολουθήσετε την @Toluna στο Instagram
  2. Δημοσιεύστε μια φώτο για το πώς γιορτάζετε τις χειμερινές σας γιορτές. Εάν υπάρχει ήδη στο Instagram πρέπει να την αναδημοσιεύετε
  3. Κάντε tag την φώτο σας με το #TolunaCelebrate
  4. Εάν συμμετέχετε από το Twitter, πρέπει να ακολουθήστε την @Toluna στο Twitter

Θυμηθείτε, αυτή τη φορά τέσσερις νικητές θα επιλεχθούν – δύο από το Twitter και δύο από το Instagram.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram & Twitter. Η δημοσίευσή σας πρέπει να γίνει ανάμεσα 1 και 31 Δεκεμβρίου.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον νικητή του Διαγωνισμού #TolunaPets: ChristieRoset από τις συμμετοχές στο Instagram και Beatriznikki από τις συμμετοχές στο Twitter. Και οι 2 κέρδισαν 15,000 πόντους. Συγχαρητήρια!

Νικητής Instagram             Νικητής Twitter

          

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες του #TolunaCelebrate

Θα τα πούμε σύντομα στην σελίδα μας και στο Instagram,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία στις 6 Ιανουαρίου και πρέπει να ακολουθηθούν  τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λάβει τους πόντους. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

Advertisement

Tags: , , , , , , ,

%d bloggers like this: