Κερδίστε 15,000 πόντους στον νέο Διαγωνισμό μας στο Instagram: Toluna Κατοικίδια

Αγαπητά Μέλη,

Πιάστε τα κατοικίδια σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε 15,000 πόντους στον νέο διαγωνισμό μας στο Instagram #TolunaPets !

Instagram_Nov_GR

Είναι απλό για να συμμετάσχετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι:

  1. Πρέπει να ακολουθήσετε την @Toluna στο Instagram
  2. Δημοσιεύστε μια φώτο του κατοικίδιου σας στο Instagram. Εάν υπάρχει ήδη στο Instagram πρέπει να την ξαναδημοσιεύσετε.
  3. Κάντε tag την φώτο σας με το #TolunaPets
  4. Είστε στο Twitter; Ακολουθήστε την @Toluna στο Twitter και κάντε tweet την συμμετοχή σας με το ίδιο hashtag και μπορείτε να γίνεται ο νικητής από το Twitter!

Θυμηθείτε ότι επιλέγονται 2 νικητές – ένας από το Instagram και ένας από το Twitter

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram & Twitter. H δημοσίευσή σας πρέπει να γίνει ανάμεσα 1 και 30 Νοεμβρίου.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον νικητή του Διαγωνισμού #TolunaBFF: Testadilana από τις συμμετοχές στο Instagram και MarianaJacobini από τις συμμετοχές στο Twitter. Και οι 2 κέρδισαν 15,000 πόντους. Συγχαρητήρια!

Νικητής Instagram             Νικητής Twitter

instagram winner       twitter winner

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες του #TolunaPets

Θα τα πούμε σύντομα στην σελίδα μας και στο Instagram,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία στις 1 Δεκεμβρίου και πρέπει να ακολουθηθούν  τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό  Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λάβει τους πόντους. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

Advertisement

Tags: , , ,

%d bloggers like this: