Τα Βασικά της Toluna: Η Κεντρική Σελίδα της Toluna

Η κοινότητα της Toluna προσφέρει στα μέλη μας την ευκαιρία να εκφράσουν την γνώμη τους. Στην σειρά Τα Βασικά της Tolunaθα δούμε όλες τις τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από την εμπειρία σας με την Toluna. Ας δούμε την Κεντρική Σελίδα της Toluna.

homepage1

Μόλις συνδεθείτε στην ιστοσελίδα, θα δείτε μια οθόνη που μοιάζει με την παραπάνω εικόνα. Αν δείτε την σελίδα ως ένα σύνολο, θα δείτε περιεχόμενο που έχει επισημανθεί σε χρώμα σομόν. Για παράδειγμα, εδώ θα δείτε μια γραμμή με ετικέτα “Νέα λειτουργία αναζήτησηςμέχρι και 60 βαθμούς. Αυτές είναι μικρές υπενθυμίσεις που θα δείτε καθώς μετακινήστε προς τα κάτω στη σελίδα αναζητώντας τα περιεχόμενα των άλλων μελών.

Μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε μέρος στην έρευνα, αλλά και να συνεχίσετε να μετακινήστε προς τα κάτω στη σελίδα και να συμμετάσχετε στα περιεχόμενα των μελών που έχουν δημιουργηθεί. Για να συμμετάσχετε, απλά κάντε κλικ στο “ψήφισε ή το κουμπί δημοσίευση” με μπλε χρώμα. Όλο το περιεχόμενο κατηγοριοποιείται στα πρόσφατα, δημοφιλή και προτεινόμενα. Στο Πρόσφατο περιεχόμενο δείτε τα τελευταία περιεχόμενα που δημιουργήθηκαν από τα μέλη μας. Στα Δημοφιλή είναι μια συλλογή από τα περιεχόμενα υψηλής ποιότητας με τις περισσότερες συμμετοχές. Στα Προτεινόμενα  είναι μια συλλογή από μικρές δημοσκοπήσεις 15 πόντων από την oμάδα της Toluna.

homepage2

Στην πάνω δεξιά γωνία μπορείτε να δείτε πόσους πόντους έχετε κερδίσει, μαζί με τις έρευνες του προφίλ σας. Δείτε εκεί που λέει συμπλήρωσε το ακόλουθο: Βιντεοπαιχνίδια, Οικονομία, Ψώνια αυτές είναι οι έρευνες του προφίλ σας *Συμβουλή*Προτείνεται να συμπληρώσετε όσες έρευνες προφίλ μπορείτε γιατί κερδίζετε πόντους για την κάθε μια και σας αυξάνουν τις πιθανότητες να σας σταλούν διαθέσιμες έρευνες που ταιριάζουν με το προφίλ σας.

Από κάτω θα δείτε ένα τμήμα με τίτλο “Τελευταία Νέα“. Σε αυτό το τμήμα μπορείτε να δείτε μερικές ανακοινώσεις μας.

Κάτω από τα Τελευταία Νέα, θα δείτε ότι η Toluna είναι διαθέσιμη μέσω εφαρμογών για iPhone και Android. Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή για να κάνετε έρευνες και να δημιουργείτε περιεχόμενο με το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet. Να έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι όλες οι διαθέσιμες έρευνες συμβατές για κινητά οπότε μπορεί να μην υπάρχουν οι ίδιες επιλογές στο κινητό, όπως στην ιστοσελίδα μας.

Έχετε ερωτήσεις ή συμβουλές για την σειρά τα Βασικά της Toluna; Αφήστε ένα μήνυμα στον τοίχο μας.

Θα τα πούμε στην σελίδα.

Η Ομάδα της Toluna

 

Advertisement

Tags: , ,

%d bloggers like this: