Τα Βασικά της Toluna: Δημιουργία Διαξιφισμού

Η Toluna προσφέρει στα μέλη μας την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο και να πάρουν τις  απαντήσεις που θελουν απ’ όλα τα υπόλοιπα μέλη. Η πλατφόρμα δημιουργίας περιεχομένου μας προσφέρει στα μέλη μας για να δημιουργήσετε Δημοσκοπήσεις, Θέματα, Μ’αρέσει-Δεν μ’αρέσει και Διαξιφισμούς.
Στην σειρά Τα Βασικά της Tolunaθα δούμε όλες τις τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.

Battle

Το τέταρτο πράγμα που θα καλύψουμε είναι η επιλογή “Διαξιφισμός. Τι είναι ο Διαξιφισμός; Με αυτή την επιλογή μπορείτε να δημοσιεύσετε 2 εικόνες ή βίντεο δίπλα-δίπλα και να επιλέξουν τα μέλη ποιο από τα 2 προτιμούν. Μπορεί να είναι 2 μάρκες, βίντεο, ανταγωνιστές ή οτιδήποτε!

add photo
Η προσθήκη φωτογραφιών ή βίντεο είναι απλή. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής και να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες, ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης μας. *Συμβουλή* Οι διαξιφισμοί χρειάζονται εικόνες ή βίντεο για να λειτουργήσουν. Επίσης, η ομάδα της Toluna μπορεί να σας στείλει ακόμη και κάποιους μπόνους πόντους.

advance settings

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Προηγμέναη παραπάνω εικόνα θα εμφανιστεί. Οι προηγμένες επιλογές μας σας επιτρέπουν να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που θα θέλατε να κρατήσετε το περιεχόμενο σας ανοιχτό (1 μήνας, 3 μήνες ή 6 μήνες ή για πάντα). Το περιεχόμενο σας θα κλείσει αυτόματα μετά από 3 μήνες, αν δεν θέλετε να επιλέξετε μια επιλογή.

categories
Η Toluna απαιτεί να επιλέξετε μια κατηγορία για το περιεχόμενό σας και σας δίνει πολλές επιλογές στη γραμμή κατηγορίας. Μετακινηθείτε πάνω από τα εικονίδια για να δείτε τι αντιπροσωπεύει το κάθε εικονίδιο. Εάν δεν είστε βέβαιοι πού να ταξινομήσετε το θέμα σας, μπορείτε πάντα να κάνετε κλικ στο ποτήρι κρασί το οποίο αντιπροσωπεύει τρόπο ζωής“.

Μόλις ξεκινήσει ο διαξιφισμός σας, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πηγαίνοντας στο προφίλ σας και πηγαίνοντας προς τα κάτω στο «Το Περιεχόμενο Μου».

Πείτε μας αν σας άρεσε ή δεν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση στον Διαξιφισμό που δημιουργήσαμε.

Τα λέμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

Tags: ,

%d bloggers like this: