Τα Βασικά της Toluna: Δημιουργία Θεμάτων

Η Toluna προσφέρει στα μέλη μας την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο και να πάρουν τις  απαντήσεις που θελουν απ’ όλα τα υπόλοιπα μέλη. Η πλατφόρμα δημιουργίας περιεχομένου μας προσφέρει στα μέλη μας για να δημιουργήσετε Δημοσκοπήσεις, Θέματα, Μ’αρέσει-Δεν μ’αρέσει και Διαξιφισμούς.
Στην σειρά Τα Βασικά της Tolunaθα δούμε όλες τις τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.


Topic1

Το δεύτερο πράγμα που θα καλύψουμε είναι η επιλογή “Θέμα. Τι είναι ένα Θέμα; Είναι ένα αντικέιμενο συζήτησης ή διαλόγου. Οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζονται γενικά σε μορφή λίστας. Τυπικά δημιουργείτε ρωτώντας μια ερώτηση στην γραμμή τίτλου και βάζοντας μερικές γραμμές εξηγώντας την ερώτηση ή προσθέτοντας άλλες ερωτήσεις ή ακόμη και την δική σου γνώμη στον χώρο “Η γνώμη σου”. Μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε για μια συγκεκριμένη συναυλία που θέλετε να αγοράσετε εισητήρια.

add photo
Η προσθήκη φωτογραφιών ή βίντεο σε ολόκληρο το θέμα είναι απλή. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής, ή το εικονίδιο της κάμερας βίντεο και να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες, ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης μας. *Συμβουλή* Τα Θέματα οι οποίες περιλαμβάνουν μια φωτογραφία ή βίντεο τείνουν να έχουν περισσότερες απαντήσεις απ’ ότι εκείνες που δεν περιλαμβάνουν. Επίσης, η ομάδα της Toluna μπορεί να σας στείλει ακόμη και κάποιους μπόνους πόντους.

advance settings

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Προηγμέναη παραπάνω εικόνα θα εμφανιστεί. Οι προηγμένες επιλογές μας σας επιτρέπουν να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που θα θέλατε να κρατήσετε το θέμα σας ανοιχτό (1 μήνας, 3 μήνες ή 6 μήνες ή για πάντα). Το θέμα σας θα κλείσει αυτόματα μετά από 3 μήνες, αν δεν θέλετε να επιλέξετε μια επιλογή.

categories
Η Toluna απαιτεί να επιλέξετε μια κατηγορία για το περιεχόμενό σας και σας δίνει πολλές επιλογές στη γραμμή κατηγορίας. Μετακινηθείτε πάνω από τα εικονίδια για να δείτε τι αντιπροσωπεύει το κάθε εικονίδιο. Εάν δεν είστε βέβαιοι πού να ταξινομήσετε το θέμα σας, μπορείτε πάντα να κάνετε κλικ στο ποτήρι κρασί το οποίο αντιπροσωπεύει τρόπο ζωής.”

Μόλις ξεκινήσει το θέμα σας, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πηγαίνοντας στο προφίλ σας, πηγαίνοντας προς τα κάτω στο «Το Περιεχόμενο Μου».

Πείτε μας την γνώμη σας για τα Βασικα της Toluna εδώ.

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και ανυπομονούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα!

Τα λέμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

Tags: , , , ,

%d bloggers like this: