Τα Βασικά της Toluna: Δημιουργία Δημοσκοπήσεων

Η κοινότητα της Toluna προσφέρει στα μέλη μας την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο και να πάρετε απαντήσεις όλα τα υπόλοιπα μέλη μας. Η πλατφόρμα δημιουργίας περιεχομένου μας προσφέρει στα μέλη μας για να δημιουργήσετε Δημοσκοπήσεις, Θέματα, Μ’αρέσει-Δεν μ’αρέσει και Διαξιφισμούς.
Στην σειρά Τα Βασικά της Tolunaθα δούμε όλες τις τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.


Poll1

Το πρώτο που θα καλύψουμε είναι η επιλογή “Δημοσκόπηση. Τι είναι μια δημοσκόπηση; Εξ ορισμού, μια δημοσκόπηση είναι μια δειγματοληψία ή συλλογή απόψεων για κάποιο θέμα. Οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζονται γενικά σε μορφή λίστας. Οι δημοσκοπήσεις μας επιτρέπουν να θέσουμε ένα ερώτημα και να παρέχουμε μέχρι και 10 απαντήσεις. Ίσως θέλετε να ξέρετε αν τα περισσότερα από τα μέλη της κοινότητας μας προτιμούν μια μάρκα αναψυκτικού, κάποιο φρούτο ή ένα κατοικίδιο ζώο; Οι δημοσκοπήσεις είναι ωραίες όταν έχετε μια μεγάλη λίστα επιλογών.

answers

add photo
Η προσθήκη φωτογραφιών ή βίντεο σε ολόκληρη την δημοσκόπηση, καθώς και στις απαντήσεις είναι αρκετά απλή. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής, ή το εικονίδιο της κάμερας βίντεο και να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες, ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης μας. *Συμβουλή* Οι δημοσκοπήσεις οι οποίες περιλαμβάνουν μια φωτογραφία ή βίντεο τείνουν να έχουν περισσότερες ψήφους απ’ ότι εκείνες που δεν περιλαμβάνουν. Επίσης, η ομάδα της Toluna μπορεί να σας στείλει ακόμη και κάποιους μπόνους πόντους.

   Single or Multiple

Μία επιλογήείναι η προεπιλογή για όλες τις δημοσκοπήσεις, που σημαίνει ότι το μόνο που θέλουν τα μέλη να επιλέξουν μία από τις απαντήσεις. Επιλέξτε Πολλαπλή επιλογήαν θα θέλατε να δώσει στα μέλη την επιλογή να επιλέξετε περισσότερες από μία από τις απαντήσεις που δόθηκαν.

advance settings

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Προηγμέναη παραπάνω εικόνα θα εμφανιστεί. Οι προηγμένες επιλογές μας σας επιτρέπουν να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που θα θέλατε να κρατήσετε δημοσκόπηση σας ανοιχτή (1 μήνας, 3 μήνες ή 6 μήνες ή για πάντα). Η δημοσκόπηση σας θα κλείσει αυτόματα μετά από 3 μήνες, αν δεν θέλετε να επιλέξετε μια επιλογή. Με την Απάντηση με τυχαία σειρά θα βεβαιωθείτε ότι οι απαντήσεις που δίνονται θα εμφανίζονται τυχαία στα μέλη που κάνουν την δημοσκόπηση.

categories
Η Toluna απαιτεί να επιλέξετε μια κατηγορία για το περιεχόμενό σας και σας δίνει πολλές επιλογές στη γραμμή κατηγορίας. Μετακινηθείτε πάνω από τα εικονίδια για να δείτε τι αντιπροσωπεύει το κάθε εικονίδιο. Εάν δεν είστε βέβαιοι πού να ταξινομήσετε την δημοσκόπηση σας, μπορείτε πάντα να κάνετε κλικ στο ποτήρι κρασί το οποίο αντιπροσωπεύει τρόπο ζωής.”

Poll Results

Μόλις ξεκινήσει η δημοσκόπηση σας, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πηγαίνοντας στο προφίλ σας, πηγαίνοντας προς τα κάτω στο «Το Περιεχόμενο Μου». Παρακαλώ σημειώστε ότι πρέπει κάποιοι να ψηφίσουν στην δική σας δημοσκόπηση για να δείτε κάποιο αποτέλεσμα. Κάντε κλικ στο περιεχόμενό σας στο κουμπί που λέει Αποτελέσματα”. Θα εμφανιστεί ένα μενού όπως στην εικόνα παραπάνω. Μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με τους φίλους σας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, Twitter, email και το blog σας.

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και ανυπομονούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα!

Τα λέμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

Tags: , , ,

%d bloggers like this: