Κερδίστε 15,000 πόντους με τον Διαγωνισμό της Toluna “Πίσω στα Θρανία” στο Instagram

Αγαπητά Μέλη,

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει το τέλος του, οι μαθητές και οι φοιτητές ετοιμάζονται να γυρίσουν στα θρανία και αυτοί που πήραν καλοκαιρινές διακοπές από την δουλειά πάνε πίσω στην δουλειά. Μοιράστε τις στιγμές “Πίσω στα Θρανία” μαζί μας στο Instagram και κερδίστε 15,000 πόντους!

Instagram_school_GR

Είναι απλό για να συμμετάσχετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι:

  1. Πρέπει να ακολουθήσετε την @Toluna στο  Instagram
  2. Βγάλτε μια φώτο που ετοιμάζεστε να γυρίσετε πίσω στο σχολείο ή την δουλειά
  3. Κάντε tag την φώτο σας με το #TolunaBTS
  4. Μπορείτε να μας κάνετε και tweet την δημοσίευση σας επίσης αν έχετε Twitter.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram & Twitter. H δημοσίευσή σας πρέπει να γίνει ανάμεσα 1 και 30 Σεπτεμβρίου.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον νικητή του Διαγωνισμού #TolunaSummer: MartinaPinna που κέρδισε 15,000 πόντους. Συγχαρητήρια!

TolunaSummer

Θα τα πούμε σύντομα στην σελίδα μας και στο Instagram,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία στις 1 Οκτωβρίου και πρέπει να ακολουθηθούν  τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό  Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λάβει τους πόντους. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

Advertisement

Tags: , , ,

%d bloggers like this: