Διαγωνισμός “Λέσχη Βιβλίου” της Toluna στο Instagram

Αγαπητά Μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχει ξεκινήσει ένας νέος Διαγωνισμός Toluna στο Instagram. Αναδείξτε το πάθος σας για τα βιβλία ποστάροντας μια φώτο του αγαπημένου σας βιβλίου ή τον εαυτό σας να διαβάζετε ένα τώρα.

toluna book contest temp

Ορίστε οι πληροφορίες για τον επόμενο Διαγωνισμό Instagram:

Για να προκριθείτε:

  1. Πρέπει να ακολουθήσετε την @Toluna στο  Instagram
  2. Πρέπει να ποστάρετε μια εικόνα στον λογαριασμό σας στο Instagram με μια φώτο του αγαπημένου σας βιβλίου ή τον εαυτό σας να διαβάζετε ένα τώρα.
  3. Πρέπει να κάνεις tag την εικόνα σου με το hashtag #TolunaBookClub

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram. H δημοσιευσή σας πρέπει να γίνει μέχρι της 28 Μαρτίου στις 12μ.μ.

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

Θα τα πούμε σύντομα,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί μέσα σε 5 μέρες απο την μέρα που θα κλείσει ο διαγωνισμός και πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό  Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λάβει τους πόντους. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

Advertisement
%d bloggers like this: