Το Επίκεντρο της Εβδομάδας με θέμα τα αγαπημένα σας Βιβλία και συγγραφείς

Αγαπητά μέλη,

Ήρθε η στιγμή για το Επίκεντρο της Κοινότητας* το οποίο είχε σαν θέμα τα αγαπημένα σας Βιβλία και συγγραφείς. Ένα θέμα που ανήκει στον χρήστη PeterKouman, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Κοινότητας.

Το θέμα ήταν για το βιβλίο “ΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ” το οποίο είναι το χρονικό του πολέμου του ’40 και της Κατοχής, όπως το βιώνει και το καταγράφει ένα παιδί. Μέσα στο ημερολόγιο της Αννούλας ζωντανεύει ο πόλεμος της Αλβανίας, η πείνα της Κατοχής, η αντίσταση κατά των κατακτητών και η χαρά της απελευθέρωσης.

spotlight 25 books

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, PeterKouman, για την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το καλύτερο περιεχόμενο σχετικά με το Θέμα του Επίκεντρου και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν 500 Πόντους και ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Κοινότητας!

 Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: , , , , , , ,

%d bloggers like this: