Πως να κερδίσετε πόντους για περιεχόμενο καλής ποιότητας στην Toluna

Αγαπητά μέλη,

Όπως μπορεί να ξέρετε, η Toluna δίνει στα μέλη πόντους 2 φορές την εβδομάδα ως επιβράβευση για την δημιουργία περιεχομένου (δημοσκοπήσεις, θέματα κλπ.) καλής ποιότητας όπως είχαμε ανακοινώσει εδώ.

Μπορείτε να κερδίσετε 100, 500 ή 1000 πόντους για κάθε περιεχόμενο που δημιουργείτε.

Ορίστε μερικές συμβουλές της Toluna για την δημιουργία περιεχομένου που θα ανταμείβεται.

  • Να βάζετε πάντα εικόνα ή βίντεο: Πάντα να βάζετε εικόνα ή βίντεο όταν δημιουργείτε περιεχόμενο στην Toluna. Δεν έχετε κάτι στον υπολογιστή σας; Κανένα πρόβλημα, απλά πατήστε στα εικονίδια για να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης και διαλέξτε ανάμεσα από χιλιάδες εικόνες καλής ποιότητας.

quality-content-1

  • Ελέγξτε την ορθογραφία και την γραμματική σας: Πριν δημοσιεύσετε το περιεχόμενο, ξαναδιαβάστε για ένα λεπτό για να δείτε για τυχόν λάθη.
  • Νέα θέματα: Διαβάσατε κάτι ενδιαφέρον το πρωί; Υπάρχει κάτι για το οποίο αναρωτιόσασταν αυτήν την εβδομάδα; Δημιουργήστε μια Δημοσίευση, ένα Θέμα, ένα Μ’αρέσει-Δεν μ’αρέσει ή έναν Διαξιφισμό και συζητήστε το με την κοινότητα. Στην Toluna πάντα κοιτάμε για επικαίρες και σχετικές συζητήσεις στην κοινότητα.
    quality-content-2
  • Αλληλεπιδράστε με τα άλλα μέλη: Τα άλλα μέλη ψηφίζουν και σχολιάζουν στα περιεχόμενα σας; Πείτε ένα “Ευχαριστώ” στον τοίχο τους ή απαντήστε τους στα σχόλια ώστε να συνεχίζετε η συζήτηση. Όταν υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα στην κοινότητα, όσα πιο πολλά μέλη υπάρχουν, τόσο το καλύτερο!

Επίσης, δίνουμε πόντους σε σχόλια οπότε μην διστάζετε να σχολιάζετε το περιεχόμενο άλλων.

Ελπίζουμε αυτό να σας βοηθήσει όταν δημιουργήσετε την επόμενη Δημοσκόπηση, Θέμα κλπ στην σελίδα μας! Ανυπομονούμε να δούμε τι δημιουργείτε στην κοινότητα.

Τα λέμε σύντομα στην σελίδα,

Η ομάδα Toluna

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: