Διαγωνισμός Ολυμπιακών Αγώνων Instagram: Κερδίστε 10000 πόντους

Αγαπητά Μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχει ξεκινήσει ένας νέος Διαγωνισμός Toluna στο Instagram σχετικά με τα χειμερινά σπορ και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

TolunaOlympics-GR

Ορίστε οι πληροφορίες για τον επόμενο Διαγωνισμό Instagram:

Για να προκριθείτε:

  1. Πρέπει να ακολουθήσετε την @Toluna στο  Instagram
  2. Πρέπει να ποστάρετε μια εικόνα στον λογαριασμό σας στο Instagram με περιεχόμενο σχετικό με τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ή τα χειμερινά σπορ.
  3. Πρέπει να κάνεις tag την εικόνα σου με το hashtag #TolunaOlympics

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram. H δημοσιευσή σας πρέπει να γίνει μέχρι της 28 Φεβρουαρίου στις 12μ.μ.

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

Θα τα πούμε σύντομα,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί μέσα σε 5 μέρες απο την μέρα που θα κλείσει ο διαγωνισμός και πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό  Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λάβει τους πόντους. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

Advertisement

Tags: , , , ,

%d bloggers like this: