Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: “Και η πιο μικρή προσφορά σε όσους έχουνε ανάγκη αυτήν την περίοδο είναι σημαντική.”

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 21º Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που ανήκει στον χρήστη BENETHS, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Ίσως για κάποιους να είναι μια περίοδος ευχάριστη κοντά σε οικογένεια και χριστουγεννιάτικα τραπέζια αλλά υπάρχει και πολύς κόσμος και αρκετά παιδιά χωρίς φαγητό. Όσο μπορεί ο καθένας να ενισχύσει τις ενέργειες για την συγκέντρωση τροφίμων. Από λίγο ο καθένας μπορεί να κάνουμε την διαφορά.

spotlight 21 donations

Ορίστε μερικά από τα σχόλια άλλων μελών στο συγκεκριμένο θέμα:

Η κοινωνική προσφορά σε τρόφιμα, ποτά, ένδυση, κοκ, πρέπει να γίνονται όλες τις ημέρες του χρόνου.

Ακριβώς!!! Να μην υπάρχει παιδί που να του λείπουν τα τρόφιμα… Ευτυχώς ο Έλληνας είναι ευαισθητοποιημένος επάνω σε αυτό το θέμα και το βλέπουμε συνεχώς από τις πράξεις αγάπης των απλών συνανθρώπων μας οι οποίοι γεμίζουν τα καρότσια των super market που είναι γι’ αυτόν τον σκοπό! Ενισχύουμε και θα ενισχύουμε για όσο και όπως μπορεί ο καθένας!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, BENETHS, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: , ,

%d bloggers like this: