Διαγωνισμός Νέας Χρονιάς Instagram: Κερδίστε 10.000 πόντους!

Αγαπητά Μέλη,

Ευχαριστούμε σε όσους συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Χειμερινών Διακοπών Instagram (#tolunaholidays). Ήταν ευχαρίστηση μας να βλέπουμε τα στολίσματα και πως γιορτάζετε τις χειμερινές διακοπές σας.  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι απ’ όλες τις συμμετοχές ο νικητής είναι: silvysound

work-new-year-resolutions-640-GR

Ορίστε οι πληροφορίες για τον επόμενο Διαγωνισμό Instagram:

Για να προκριθείτε:

  1. Πρέπει να ακολουθήσετε την @Toluna στο  Instagram
  2. Πρέπει να ποστάρετε στον λογαριασμό σας στο Instagram μια φώτο της Λίστας Υποσχέσεων σας για την Νέα Χρονιά ή την επίτευξη τους.
  3. Πρέπει να κάνεις tag την εικόνα σου με το hashtag #TolunaResolution

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram. H δημοσιευσή σας πρέπει να γίνει μέχρι και 15 Ιανουαρίου στις 12μ.μ.

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

Θα τα πούμε σύντομα,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία στις 15 Ιανουαρίου, 2014 και πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό  Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λάβει τους πόντους. Οι πόντοι θα απονέμονται στους νικητές από 10μμ, την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2014, και θα αναρτηθούν απευθείας στους λογαριασμούς των χρηστών. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

Tags:

%d bloggers like this: