Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: “Μεγάλοι άνθρωποι άνω τον 60 πεταμένοι στους δρόμους”

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 20º Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που ανήκει στον χρήστη Αγαπη, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Μεγάλοι άνθρωποι άνω των 60 πεταμένοι στους δρόμους ξαφνικά, χωρίς καμιά ενημέρωση, εκεί που βρίσκονταν ένα σκαλάκι πριν την σύνταξη τους τώρα βρίσκονται έξω από το σκαλί,στους δρόμους.. Τώρα τα παιδιά προσπαθούν να στηρίξουν τους γονείς τους αλλά και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο με τις σημερινές εργατικές συνθήκες και τα πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας.

spotlight 20 Elderly and Poor

Ορίστε μερικά από τα σχόλια άλλων μελών στο συγκεκριμένο θέμα:

Θλίψη και αγανάκτηση!!!

Όπως τα λες… Πολλοί από αυτούς τους μεγάλους ανθρώπους πέρασαν και από πολέμους και δούλεψαν σκληρά για να μπορέσουν τα παιδιά τους να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή. Μετά απ’όλα αυτά ούτε την σύνταξη τους δεν μπορούν να πάρουν και οι περισσότεροι που παίρνουν κάτι δεν τους φτάνει ούτε τα φάρμακα τους να αγοράζουν.. Αίσχος!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, Αγαπη, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Tags: , ,

%d bloggers like this: