Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: “Ο άνθρωπος, το δάσος και τα δένδρα.”

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 19ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που ανήκει στον χρήστη sfaira, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Μήπως ο άνθρωπος για να βελτιώσει την ζωή του επιλέγει και την αυτοκαταστροφή του;

spotlight 18 Tree Cutting

Ορίστε μερικά από τα σχόλια άλλων μελών στο συγκεκριμένο θέμα:

μια εικόνα = χίλιες λέξεις!

Φυσικά και θα συμφωνήσω μαζί σου. Άλλη μία εγκληματική πράξη εκτός από την υλοτόμηση είναι και ο εμπρησμός. Δυστυχώς κάθε χρόνο τους θερινούς μήνες ακούμε συνεχώς για τους εμπρησμούς στα λιγοστά πλέον δάση που έχουν απομείνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
Ένα δάσος για να επανέλθει χρειάζεται 20 με 30 χρόνια!!! Μία πυρκαγιά το καταστρέφει μέσα σε λίγες ώρες…
Αμέλεια; Προμελετημένο;
Ότι και να είναι πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας και επιτέλους να βάλουμε μυαλό!!!

Συμφωνό με τον χρήστη sfaira. Ο άνθρωπος καταστρέφει ότι καλό έχει δημιουργήσει η φύση…. ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα διορθωθούμε. Εγώ προσωπικά το εύχομαι.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, sfaira, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: , ,

%d bloggers like this: