Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: “Όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές”

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 18ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που ανήκει στον χρήστη sfaira, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να διατηρούμε και να προστατεύουμε το περιβάλλον. Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για την πατρίδα μας τότε ποιός θα ενδιαφερθεί;

spotlight 18 Clean Beaches

Ορίστε μερικά από τα σχόλια άλλων μελών στο συγκεκριμένο θέμα:

Πιστεύω πως δεν έχουμε τόσο σοβαρό πρόβλημα πλέον με την ρύπανση των ακτών. Ο Έλληνας έχει αρχίσει να έχει κάποια παιδεία στο συγκεκριμένο θέμα. Η άθλια κατάσταση των ακτών είναι στην αρχή του καλοκαιριού όταν η θάλασσα τον χειμώνα έχει ξεβράσει όλα τα απορρίμματα.

Η συνήθεια δεν κόβεται με τίποτα. Όμως ας προσπαθήσουμε περισσότερο.. Όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές. Ας προστατέψουμε το περιβάλλον μας.

Οι θάλασσες μας έχουν καταντήσει χωματερή που μπορείς να βρεις το κάθε λογής σκουπίδι, π.χ. σακούλες, καφάσια ψαριών, δίχτυα παλιά, μπουκάλια πλαστικά κ.λ.π!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, sfaira, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: , ,

%d bloggers like this: