Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: “Που θα θέλατε να είσασταν τώρα;”

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 17ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που ανήκει στον χρήστη eleni26, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Όλοι μας κάποιες φορές σκεφτόμαστε πως θα θέλαμε να είμασταν κάπου αλλού και με τόσους φανταστικούς περιορισμούς είναι δύσκολο να επιλέξουμε που θα θέλαμε να είμασταν όταν κάποιος μας κάνει τέτοια ερώτηση.

spotlight 17 Jumper

Ορίστε μερικά από τα σχόλια άλλων μελών στο συγκεκριμένο θέμα:

Dubai. θα ήθελα να δω την αρχαία Μπαστάκια, όπου βρίσκονται οι πύργοι των ανέμων, το τεχνητό χιονοδρομικό κέντρο, τους παγκόσμιους νήσους και γενικά να εξερευνήσω την μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Γαλλία

Στην Ελβετία!

Άγιο Μαυρίκιο

Κούβα

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, eleni26, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: , ,

%d bloggers like this: