Διαγωνισμός Φθινόπωρου Instagram: Κερδίστε 10000 πόντους

Αγαπητά Μέλη,

Ευχαριστούμε σε όσους συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Halloween Instagram (#tolunahalloween). Είχαμε καλή ανταπόκριση από την κοινότητα! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι απ’ όλες τις συμμετοχές ο νικητής είναι: bloodrinker

Instagram Fall Contest

Ορίστε οι πληροφορίες για τον επόμενο Διαγωνισμό Instagram:

Για να προκριθείτε:

  1. Πρέπει να ακολουθήσετε την @Toluna στο  Instagram
  2. Πρέπει να ποστάρετε μια εικόνα στον λογαριασμό σας στο Instagram με περιεχόμενο σχετικό με το Φθινόπωρο.
  3. Πρέπει να κάνεις tag την εικόνα σου με το hashtag #Tolunafall

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram. H δημοσιευσή σας πρέπει να γίνει ανάμεσα μέχρι και 15 Νοεμβρίου στις 12μ.μ.

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

Θα τα πούμε σύντομα,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία στις 31 Οκτωβρίου 2013 8μμ και πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό  Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λάβει τους πόντους. Οι πόντοι θα απονέμονται στους νικητές από 10μμ, τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2013, και θα αναρτηθούν απευθείας στους λογαριασμούς των χρηστών. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: