Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: “Πολυκατοικίες για άστεγους ή όχι;”

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 16ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα ενδιαφέρον θέμα που ανήκει στον χρήστη Tάνια, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Οι άστεγοι είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς και μια ενδιαφέρουσα ενέργεια από μέλη της ΜΚΟ να αξιοποιήσουν εγκαταλειμμένα κτήρια για να δώσουν μια στέγη σε αυτούς που την χρειάζονται.

spotlight 16 Building for Homeless

Ορίστε μερικά από τα σχόλια άλλων μελών στο συγκεκριμένο θέμα:

Μπράβο. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι οργανώσεις. Αν περίμεναν από την πολιτεία να βοηθήσει τους άστεγους……. Χρέος μας είναι όλοι μαζί να βοηθήσουμε όσο και όπως μπορεί ο καθένας.

Όλοι πρέπει να βάλουμε ένα λιθαράκι ανθρωπιάς για να γίνει στην συνέχεια λίθος και ο λίθος οίκος, κοκ.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, Τάνια, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας ,σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: