Ανακοίνωση του διαγωνισμού Instagram

Αγαπητά Μέλη,

 

Ευχαριστούμε σε όσους συμμετείχαν στον Διαγωνισμό της Toluna στο Instagram Μήνας Ευαισθητοποίησης Καρκίνου του Μαστού (#tolunabca). Είχαμε καλή ανταπόκριση από την κοινότητα με 25 συμμετοχές!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι απ’ όλες τις συμμετοχές ο νικητής είναι: kateh912

Instagram Winner Breast Cancer

Χαρήκαμε κοιτάζοντας όλες τις καταχωρήσεις και που είδαμε πώς υποστηρίζετε την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού. Ευχαριστώ και πάλι όλους για τη συμμετοχή.

Ορίστε οι πληροφορίες για τον επόμενο Διαγωνισμό Instagram:

Instagram Halloween Contest

Για να προκριθείτε:

  1. Πρέπει να ακολουθήσετε την @Toluna στο  Instagram
  2. Πρέπει να ποστάρετε μια εικόνα στον λογαριασμό σας στο Instagram με περιεχόμενο σχετικό με το Halloween.
  3. Πρέπει να κάνεις tag την εικόνα σου με το hashtag #TolunaHalloween

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram. H δημοσιευσή σας πρέπει να γίνει ανάμεσα απο τις 21 Οκτωβρίου 2013 και 31 Οκτωβρίου 2013 στις 7μμ.

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

Θα τα πούμε σύντομα,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία στις 31 Οκτωβρίου 2013 8μμ και πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό  Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λάβει τους πόντους. Οι πόντοι θα απονέμονται στους νικητές από 10μμ, τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2013, και θα αναρτηθούν απευθείας στους λογαριασμούς των χρηστών. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

 

Tags: ,

%d bloggers like this: