Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Πόσο θα αντέξει η Ελλάδα ακόμα? Πιστεύετε ότι με όλα αυτά που γίνονται ο κόσμος δεν θα αντέξει και θα κάνει το μεγάλο μπαμμμμμμμμ? Και ποιο θα ειναι?

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 13ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που μας ενδιαφέρει όλους δημιούργησε ο χρήστης baggelia,  τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Με όλη την κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα θα αντέξει ο Ελληνικός λαός και αν ύπαρχει ελπίδα για να καλυτερέψει η κατάσταση.

spotlight 13 How long will GreeceΟρίστε μερικά σχόλια από κάποια μέλη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα:

Το μεγάλο ΜΠΑΜ! έχει γίνει ήδη. Πολύς κόσμος έχει εξαθλιωθεί και ταπεινωθεί. Πολλά παραδείγματα τα έχουμε δει από τα ΜΜΕ, άνθρωποι να παλεύουν on camera, για μία τσάντα τρόφιμα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα απλωμένα χέρια και τα παιδιά που λιποθυμούσαν στα σχολεία από την ασιτία; Ποιος μπορεί να ξεχάσει, ηλικιωμένους να ψάχνουν στους κάδους απορριμάτων, να βρουν κάτι για να φάνε! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις αυτοκτονίες που έχουν γίνει τα τρία τελευταία χρόνια; Τραγικές και λυπηρές εικόνες! Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα καλυτερέψουν ή θα χειροτερέψουν….. Έχουν συνθλίψει κάθε μου ελπίδα….. Απλά παλεύουμε για να επιβιώσουμε…… Όμως…. η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Η ιστορία όπως και στο παρελθόν επαναλαμβάνετε και τώρα.
Αυτό το χρονικό διάστημα η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομική κάμψη το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη.
Εγώ πιστεύω ότι σύμφωνα με τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν σίγουρα θα υπάρξει και οικονομική ανάκαμψη που θα φέρει και την ανάπτυξη τις χώρας μας επίσης και στην Ευρώπη.

ο κοσμος εχει αρχισει και κανει μπαμ πολοι ανθρωποι εχουν χασει την ζωη τους απο ολλα αυτα που γινονται…

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, baggelia, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement
%d bloggers like this: