Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Νιώθετε περήφανος/η που είστε Έλληνας/Ελληνίδα;

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 12ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Μια ενδιαφέρον δημοσκόπηση που δημιούργησε ο χρήστης Ορσαλία,  τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Με όλη την κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και με την εικόνα που παρουσιάζουν τα διεθνείς ΜΜΕ, πολλοί αναρωτιούνται αν θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι περήφανοι για την καταγωγή μας.

spotlight 12 Proud GreekΌμως απο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης βλέπουμε ότι παρ’ολη την κατάσταση που επικρατεί παραμένουμε περήφανοι για την καταγωγή και την ιστορία μας και δεν πτοούμαστε.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, Ορσαλία, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: , ,

%d bloggers like this: