Κερδίστε 10000 πόντους στην διαγωνισμό Instagram! Διαγωνισμός Toluna Instagram: Μήνας Ευαισθητοποίησης Καρκίνου του Μαστού

Είναι καιρός να πραγματοποιηθεί άλλος ένας διαγωνισμός, και είναι ακριβώς η στιγμή για να υποστηρίχθει ένας μεγάλος σκοπός όπως ο Μήνας Ευαισθητοποίησης Καρκίνου του Μαστού.

Instagram Contest

Για να προκριθείτε:

  1. Πρέπει να ακολουθήσετε την @Toluna στο  Instagram
  2. Πρέπει να ποστάρετε μια εικόνα στον λογαριασμό σας στο Instagram με περιεχόμενο σχετικό στον Μήνα
  3. Πρέπει να κάνεις tag την εικόνα σου με το hashtag “TolunaBCA”

Αυτός ο διαγωνισμός είναι μόνο στο Instagram. H δημοσιευσή σας πρέπει να γίνει ανάμεσα απο τις 7 Οκτωβρίου 2013 και 18 Οκτωβρίου 2013 στις 7μμ.

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

Θα τα πούμε σύντομα,

Η ομάδας της Toluna

*Κανόνες Προώθησης: Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία στις 18 Οκτωβρίου 2013 8μμ και πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του διαγωνισμού. Το μέλος πρέπει να έχει λογαριασμό  Toluna.com ή να είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα λογαριασμό για να λαβει τους πόντους. Οι πόντοι θα απονέμονται στους νικητές από 10μμ, τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2013, και θα αναρτηθούν απευθείας στους λογαριασμούς των χρηστών. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στην είσοδο τους στο Instagram ότι έχουν κερδίσει. Οι δημοσιεύσεις δεν πρέπει να περιέχουν οτιδήποτε που είναι άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αναληθής, παραπλανητικό. Η Toluna διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει όλες τις δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο τους, και να παρακρατήσει πόντους από οποιονδήποτε χρήστη παραβιάζει τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

 

 

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: