Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Είναι εφικτό όταν ένα ζευγάρι χωρίζει να κρατήσει καλές σχέσεις, προκειμένου να διατηρήσει την ψυχική υγεία των παιδιών;

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 11ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα ενδιαφέρον θέμα που δημιούργησε ο χρήστης giotadr,  τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Ένα πολύ σημαντικό θέμα που επηρεάζει πολλές οικογένειες και ειδικά τα παιδιά γονέων που χωρίζουν.

spotlight 11 divorced parents

Ορίστε μερικά απο τα σχόλια που δημοσίευσαν κάποια μέλη:

Εννοείται ιδιαίτερα μπροστά στα παιδιά. Με τη ψυχραιμία πάντα οι λύσεις βρίσκονται πιο εύκολα..

Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούν “καλές σχέσεις”στο ζευγάρι ειδικά τον πρώτο καιρό μετά την απόφαση του διαζυγίου. Είναι όμως εφικτό να κρατηθούν οι τυπικές σχέσεις για την καλή ψυχική υγειά των παιδιών άλλα και των ίδιων.

simfono apolita… prepei na kanoume ta panta gia to kalo ton paidion mas… elpizw ean pote vretho se afti tin asximi katastasi na fertho psixrema kai logika.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, giotadr, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: , ,

%d bloggers like this: