Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Έτσι είναι οι άνθρωποι τελικά??

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 10ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Μια ενδιαφέρον συζήτηση βάζοντας ένα τραγούδι ξεκίνησε ο χρήστης Rabidusfox-Reincarnation.Gr,  τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Το τραγούδι έχει να κάνει με το πώς οι άνθρωποι έχουν καταντήσει μια μάζα άμορφη και ότι όσα και αν έχουν πάντα θα ζητάνε περισσότερα.

spotlight 10 song about humanΟρίστε μερικά απο τα σχόλια που δημοσίευσαν κάποια μέλη:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον τραγουδιστή. Πόσο, μα πόσο δίκιο έχει!!! Δυστυχώς…. έτσι είναι οι άνθρωποι. Πολύ καλή επιλογή Rabidusfox.

Κρίνοντας από την προπαγάνδα που ”τρώμε” τον τελευταίο καιρό, γίναμε άκρατοι υποκριτές, καταδικάζοντας μια πράξη κι όχι στηλιτεύοντας το δρόμο που μας έφερε σ’ αυτήν! Και κάθε φορά που γίνεται κάτι…το ανακαλύπτουμε σαν την Αμερική…ξεχνώντας το μετά από λίγο για ν΄ασχοληθούμε με κάτι άλλο που θα προκύψει.

Mankind is what it is.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, Rabidusfox-Reincarnation.Gr, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας, σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: