Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: ΟΧΙ στην κακοποίηση των ζώων!

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 9ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα ενδιαφέρον θέμα που ανήκει στον χρήστη lengarb, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Το θέμα ήταν για την κακοποίηση των ζώων και την ιστορία του χρήστη που βρήκε ενα σκυλάκι κλεισμένο μέσα σε μια σακούλα με ασβέστη και απο τότε το φροντίζει και έχει γίνει μέλος της οικογένειας.

spotlight 9 animal abuse

Ορίστε μερικά απο τα σχόλια που δημοσίευσαν κάποια μέλη:

Έχεις απόλυτο δίκιο lengarb. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι την δική σου αντίληψη πάνω σε αυτό το θέμα και βλέπουμε τέτοιου είδους φαινόμενα συχνά.

Μπράβο lengarb. Μακάρι όλοι να έκαναν ότι κι εσύ. Δυστυχώς, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν ανεύθυνοι και απάνθρωποι.

Έκανες το καλύτερο.
Τώρα αυτό το ζωάκι σου χρωστάει την ζωή του επειδή το έσωσες και του έδωσες ένα ωραίο όνομα

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, lengarb, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας ,σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: