Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Συνεχίστε την ιστορία…

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 8ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Μιά ενδιαφέρουσα ενέργεια που ανήκει στον χρήστη mkarpetis, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Δημοσίευσε μια πρόταση για μια ιστορία και ζήτησε από τα μέλη να την συνεχίσουν βάζοντας ο καθένας από μια πρόταση. Αισθανθείτε ελεύθεροι να συμμετέχετε και να συνεχίσετε την ιστορία εδώ.

Spotlight 8 - Continue the story

Ορίστε μερικά απο τα σχόλια-προτάσεις που δημοσίευσαν κάποια μέλη:

δεν με κολουσε υπνος,ξαφνικα μου ηρθαν αναμνησεις απο μια κοπελα που αγαπησα καποτε, ετσι θυμηθηκα οτι με ζεσταινε με την αγκαλια και τα χαδια της τον προηγουμενο χειμωνα αντι για το τζακι και το κρασι που με ζεσταινουν τωρα….

Κοιταξα το παραθυράκι μου και είδα μία γριούλα στο δρόμο να ζητάει λεφτά.

Κοιτούσε απεγνωσμένα για ένα καταφύγιο…. Ένα καταφύγιο για να προστατευθεί από την παγωνιά και την βροχή που την μαστίγωνε αλύπητα…

Και τότε αποφάσισα να κατέβω και να την βοηθήσω. Πήρα μια ομπρέλα και βγήκα έξω τρέχοντας. Κατεβαίνοντας το τελευταίο σκαλί της αυλής γλίστρησα και έπεσα..

Ποση ωρα αραγε βρισκομουν εκει;Προσπαθησα να σηκωθω αλλα ολα γυριζαν γυρω μου…αρα ειχα χτυπησει στο κεφαλι…Και η γριουλα;

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, mkarpetis, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας ,σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: