Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Αν μπορούσατε να παρέμβετε στην Ιστορία, ποιο κομμάτι της θα αλλάζατε…

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 7ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα ενδιαφέρον θέμα που ανήκει στον χρήστη Μαρίνα1, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε πώς θα ήταν τα πράγματα αν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι απο το παρελθόν.  Αισθανθείτε ελεύθεροι να συμμετέχετε στην δημοσκόπηση εδώ και να πείτε τι θα αλλάζατε εσείς απο την Ιστορία.

3-Sept-2013

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, Μαρίνα1, για τα θέματα και την κινητικότητα στην σελίδα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας ,σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: , ,

%d bloggers like this: