Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Σκύλος ή Γάτα για κατοικίδιο;

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 6ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Μια ενδιαφέρον δημοσκόπηση που ανήκει στον χρήστη glikisia, τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Πολλοί από εμάς επιλέγουν ένα κατοικίδιο για το σπίτι κυρίως για συντροφιά αλλά και για άλλους λόγους. Προς το παρόν στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση υπερτερούν οι ψήφοι για τους σκύλους. Αισθανθείτε ελεύθεροι να συμμετέχετε στην δημοσκόπηση εδώ.

ImageΈνα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, glikisia, και σε όλους που ψήφισαν σε αυτή την δημοσκόπηση.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας ,σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: