Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Η Αστροφυσική σας αρέσει; Εμένα μ`αρέσει να διαβάζω αστροφυσική για το σύμπαν,το ηλιακό σύστημα,τους αστέρες,τους πλανήτες,εξωγήινους,ιπτάμενα άτια κλπ. -Πόσα έτη φωτός απέχουμε άραγε;

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε και άλλη εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 5ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που μας αφορά όλους και ανήκει στον χρήστη 001-happy1 , τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας.  Αισθανθείτε ελεύθεροι να συμμετέχετε στην συζήτηση εδώ.

spotlight astrophysics

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, 001-happy1, και σε όλους που σχολίασαν σε αυτό το θέμα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας ,σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: