Το Επίκεντρο της Εβδομάδας: Είσαστε παχύσαρκα άτομα και έχετε υποβληθεί σε κάποια δίαιτα; Πως χάνω τα περιττά κιλά;

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε και άλλη εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 3ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που μας αφορά όλους και ανήκει στην  sfaira , την οποία η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας.  Αισθανθείτε ελεύθεροι να συμμετέχετε στην συζήτηση εδώ.

 

spotlight 3

 

Μέχρι τώρα, υπάρχουν πολλές ενδιαφέροντες προτάσεις. Εδώ θα δείτε κάποια από τα τελευταία σχόλια των μελών της κοινότητάς μας:

Μαρίνα1: Ο οργανισμός μας χρειάζεται όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που μας προσφέρουν οι τροφές και τα φρούτα γι’ αυτό δεν πρέπει να τις στερούμε από τον οργανισμό μας.

Smaragda77: Είναι μια τέλεια πρόταση για να επιταχυνουμε το μεταβολισμό μας!!!!

Mazda626: This is the best plan that works on many people

 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, sfaira, και σε όλους που σχολίασαν σε αυτό το θέμα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας ,σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail, και θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Tags: ,

%d bloggers like this: