Το Επίκεντρο της Εβδομάδας:Το καλοκαίρι έφτασε!!! Προτείνετε μέρη οικονομικά που έχετε η θέλετε να πάτε..! Βάλε και εσύ ενα χέρι οικονομίας !

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε και η δεύτερη εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το 2ο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Λίγο πολύ όλοι σκέφτονται αν θα πάνε διακοπές φέτος λόγω της οικονομικής κατάστασης.Ένα θέμα όμως που ίσως δώσει λύση σε κάποιους ανήκει στον Rabidusfox , τον οποίο η ομάδα της Toluna επέλεξε για το Επίκεντρο της Εβδομάδας.  Αισθανθείτε ελεύθεροι να συμμετέχετε στην συζήτηση εδώ.

spotlight rabidusfox

 

Μέχρι τώρα, υπάρχουν πολλές ενδιαφέροντες προτάσεις. Εδώ θα δείτε κάποια από τα τελευταία σχόλια των μελών της κοινότητάς μας:

Λεία1: ΝΑΥΠΛΙΟ,ΤΟΛΟ,ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΚΕΑ,ΣΕΡΙΦΟ,ΩΡΟΠΟ,ΝΑΥΠΑΚΤΟ,ΡΙΟ

Panosarif: παιδια για την βορειο ελλαδα προτεινω θασος εχει οικονομικα και φτηνα

MARVI1978: h kalyterh oikonomia?? spitaki sou me ta fota svhsta kai tipota allo….

 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, rabidusfox, και σε όλους που σχολίασαν σε αυτό το θέμα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας ,σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail, και θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: