Το Επίκεντρο της Εβδομάδας:Έχεις φοβίες; Αν ναι θα ήθελες να τις μοιραστείς μαζί μας;

Αγαπητά μέλη,

Πέρασε η πρώτη εβδομάδα και ήρθε η στιγμή για το πρώτο Επίκεντρο της Εβδομάδας*. Ένα θέμα που όλοι είχαμε να σχολιάσουμε  κάτι και έτσι η ομάδα της Toluna επέλεξε το θέμα της Μαρίνα1 για τους φόβους του καθενός. Αισθανθείτε ελεύθεροι να συμμετέχετε στην συζήτηση εδώ.

spotlight fovies

 

Μέχρι τώρα, φαίνεται πως ο χρόνος είναι αυτό που φοβίζει μας περισσότερο. Εδώ θα δείτε κάποια από τα τελευταία σχόλια των μελών της κοινότητάς μας:

divonia: τα καρναβάλια…. φοβάμαι τους μασκαρεμένους

ladasotiria: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΦΟΒΙΑ(ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ).

mirantaanna: δεν θέλω με τίποτα να μείνω μόνη μου…. η μοναξιά δεν παλεύετε!

 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Προτεινόμενο Χρήστη, Μαρίνα1, και σε όλους που σχολίασαν σε αυτό το θέμα.

Θα σας δούμε σύντομα στην σελίδα,

Η Ομάδα της Toluna

*Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα η Toluna επιλέγει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο και το μοιράζεται με όλους στην κοινότητα, εδώ στο Blog μας. Ο Προτεινόμενος Χρήστης που επιλέγουμε κερδίζει 5,000 Πόντους στον λογαριασμό του, επειδή αποτελεί το Επίκεντρο της Εβδομάδας.

Για να σας λάβουμε υπόψη για τα επόμενα Επίκεντρα της  εβδομάδας , σχολιάστε με ένα σύνδεσμο(link) εδώ με το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε αυτήν την εβδομάδα. Aν επιλεγείτε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail, και θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: