Το Επίκεντρο της Εβδομάδας!

Αγαπητά μέλη,                                                                            spotlight

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε το Επίκεντρο της Εβδομαδας, όπου στόχος μας είναι να σας φέρουμε πιο κοντά με τα μέλη της κοινότητας της Toluna, προωθώντας το περιεχόμενο που ΕΣΕΙΣ δημοσιεύετε στην Toluna. Έτσι ακριβώς, τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ θέματα, δημοσκοπήσεις, διαξιφισμοί, και Μου αρέσει-δεν μου αρέσει θα είναι στην πρώτη γραμμή πάνω από άλλες δημοσιεύεις κάθε εβδομάδα.

Η ομάδα της Toluna θα ψάξει στο site για τα μέλη, δημοσιεύσεις και δημοσκοπήσεις που κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή της κοινότητας. Θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με την κοινότητα, και θα σας καλέσουμε όλους να δείτε τα αποτελέσματα. Φυσικά, ειδική πίστωση θα δοθεί στο μέλος που παρείχε το περιεχόμενο ώστε να είναι “Προτεινόμενος Χρήστης” από μας, μαζί με ένα μπόνους 5.000 ΠΟΝΤΩΝ στον λογαριασμό σας στην Toluna!

Για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα χάσουμε την ενδιαφέρουσα δημοσίευσή σας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να υποβάλετε τις δημοσιεύεσεις σας σε εμάς για να ληφθούν υπόψην για το Επίκεντρο της Εβδομάδας. Για να γίνει αυτό , απλά απαντήστε στο θέμα μας εδώ με έναν σύνδεσμο(link) με τη δημοσίευσή σας. Αν επιλεγείτε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, και θα δημοσιεύσουμε ένα μήνυμα στο τοίχο σας, έτσι ώστε όλοι οι followers και φίλοi σας, να ξέρουν ότι είστε Προτεινόμενος Χρήστης της Toluna.

 

Ανυπομονούμε να δούμε όλα τα νέα ενδιαφέροντα και δημιουργικά θέματα που θα μοιραστείτε με την κοινότητά μας!

Τα λέμε σύντομα,

Η ομάδα της Toluna.

Advertisement

Tags: ,

%d bloggers like this: