Νέες εφαρμογές στην Toluna!

Αγαπητά μέλη,

 

Είμαστε χαρούμενοι να σας ανακοινώσουμε μερικές νέες εφαρμογές που μπορείτε να δείτε στην Toluna.com!

 

Ειδοποιήσεις για νέες διαθέσιμες έρευνες

 

Όταν μια νέα έρευνα έχει επιλεχθεί να απαντηθεί από εσάς, θα έχετε μια ειδοποίηση με ένα μήνυμα ακριβώς κάτω από την γραμμή ειδοποιήσεων. Μπορείτε να κάνετε  κλικ στο κουμπί ¨Ξεκίνησε¨ για να πατε στην έρευνα κατευθείαν. Αυτή η εφαρμογή θα ενεργοποιείται κάθε φορά που έχετε μια νέα έρευνα, οπότε περιμένετε για αυτή σύντομα!

newf 1

Γραμμή νέων ερευνών

 

Έχουμε ενσωματώσει μια γραμμή για νέων ερευνών για σημαντικές έρευνες που πιστεύουμε ότι είστε κατάλληλοι. Θα σας ενημερώνουμε για την κατηγορία, τον τίτλο και τους πόντους- το μόνο που έχτε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί ¨Ξεκίνησε¨ .  Αυτή η εφαρμογή θα ενεργοποιείται κάθε φορά που έχετε μια νέα έρευνα, οπότε περιμένετε για αυτή σύντομα!

 newf strip

 

Κοινή χρήση εμπειρίας στο FB

 

Με την νέα αυτή εφαρμογή, θα μπορείτε να μοιράζεστε τα αποτελέσματα τωμ δημοσκοπήσεών σας στο Facebook. Αφήστε τους φίλους σας να ανακαλύψουν όλα τα ενδιαφέροντα στατιστικά που έχετε δημιουργήσει και να ελέγξουν αν συμφωνούν με τα μέλη της Toluna.

newf fb

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προωθούμε αυτές τις νέες εφαρμογές και ελπίζουμε να σας αρέσουν! Θα μας ενδιέφερε πολύ να ακούσουμε τα σχόλιά σας για να δούμε τι είναι χρήσιμο για τα μέλη μας.

 

Μένετε συντονισμένοι για περισσότερες αναβαθμίσεις.

 

Η Ομάδα της Toluna!

 

Advertisement
%d bloggers like this: