ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ TOLUNA!!

Αγαπητά Μέλη,

Βλέπετε τα θέματα ή/και τα σχόλιά σας να διαγράφονται; Αναρωτιέστε γιατί παρ’όλο που συμμετέχετε στις διάφορες έρευνές μας δεν σας πιστώνονται οι ανάλογοι πόντοι ή ακόμα γιατί ξαφνικά βλέπετε τον αριθμό των πόντων του λογαριασμού σας να μειώνεται;

Ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα δώρα μας αλλά δεν είστε σίγουροι πώς μπορεί να γίνει δικό σας; Θέλετε κι άλλους πόντους αλλά δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να προστεθούν στον λογαριασμό σας; Αν κάποιο από τα παραπάνω ισχύει και για σας, αφιερώστε 5 λεπτά και λύστε τις απορίες σας!

Ίσχυς των πόντων:
Τον τελευταίο καιρό μας έρχονται πολλά emails με απορίες σας για την πολιτική των όρων της εταιρίας μας. Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας υπενθυμίσουμε περιληπτικά το τι ισχύει.
Για τα μέλη που εγγράφηκαν τους τελευταίους 12 μήνες, οι πόντοι της Toluna έχουν ισχύ 16 μηνών. Οι πόντοι που δεν θα εξαργυρώνονται εντός 16 μηνών από την αρχική απόκτησή τους, δεν θα ισχύουν και θα αφαιρούνται αυτόματα από το λογαριασμό σας. Για αναλυτικές πληροφορίες, δείτε τι προβλέπει η ισχύς των πόντων.

Φούσκωσε ο λογαριασμός σας από την συμμετοχή σας σε έρευνες και πληροφορίες; Μην ξεχνάτε να τους εξαργυρώνετε με την πρώτη ευκαιρία, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε κανέναν και μείνετε συντονισμένοι στο blog μας, για να μάθετε περισσότερα για τις νέες προσφορές μας!

Διαγραφή Θεμάτων:
Σε ό,τι αφορά στην διαγραφή των θεμάτων ή/και των σχολίων σας στην σελίδα της Toluna, ζητάμε συγγνώμη εκ των προτέρων, όμως οι προϋποθέσεις όπως ορίζονται από το Άρθρο 6 του κανονισμού μας, είναι αρκετά αυστηρές.Δείτε πληροφορίες εδώ: http://gr.toluna.com/Terms .

Σχόλια υβριστικού ή/και προσβλητικού περιεχομένου θα διαγράφονται αυτόματα, όπως θα συμβαίνει και με τις προσπάθειες να χρησιμοποιηθεί η σελίδα μας ως μέσο αυτοπροβολής. Και να θυμάστε, γράφετε τα σχόλιά σας στα ελληνικά και όχι με κεφαλαία γράμματα!

Πίστωση των πόντων:
Κάνατε μόλις μία έρευνα και περιμένετε να δείτε τους πόντους να προστίθενται στον λογαριασμό σας; Μάταια!
Εφόσον έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία την συμμετοχή σας, οι αντίστοιχοι πόντοι θα σας πιστωθούν αφού κλήσει η εν λόγω έρευνα, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 2 μήνες.
Δυστυχώς κάποιες φορές, η συμμετοχή σας απορρίπτεται και η πίστωση των πόντων δεν είναι δυνατή, είτε γιατί δώσατε την απάντησή σας μετά το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, είτε γιατί υπήρξε μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων και αναγκαστικά τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας.
Απαντάτε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αμέσως μόλις μία έρευνα φτάσει στο inbox σας για να είστε εσείς στην κορυφή της λίστας!
Εάν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με την δραστηριότητά σας, τα έπαθλά μας ή την πολιτική λήξης ισχύος των πόντων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
Η ομάδα της Toluna GR

Advertisement
%d bloggers like this: