Ανανεωμένη Toluna – Version 3.0

Αγαπητά Μέλη,

Πρόσφατα , μπορεί να είδατε μερικές νέες προσθήκες στην Toluna. Στην τελευταία αναβάθμιση που κάναμε, προσθέσαμε μερικές εντυπωσιακές νέες εφαρμογές, προηγμένες των ήδη υπαρχόντων, και διορθώσαμε κάποια σημαντικά ζητήματα στην σελίδα.

Τι νεό υπάρχει?

1)      Έχουμε αναπτύξει καταπληκτικά Στατιστικά για να ζωντανέψουν τις δικές σας δημοσκοπήσεις.Τα Στατιστικά παρέχουν γραφικές παραστάσεις για να σας βοηθήσουν να αναλύσετε όλες τις απαντήσεις  που σας δίνουν. Δοκιμάστε σήμερα κάνοντας κλικ  στο εικονίδιο στα εργαλεία (κάτω αριστερή γωνία) για κάθε δημοσκόπηση όταν βρίσκεστε στην περιοχή ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ, ή στο κουμπί ‘’Στατιστικά’’ αν βρίσκεστε στην συγκεκριμένη σελίδα.Image

2)     Τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε τις δημοσκοπήσεις, τους διαξιφισμούς και τα ‘’Μου αρέσει- Δεν μου αρέσει’’ στο blog σας ή στο διαδύκτιο με τα νέα μας εργαλεία! Είναι εύκολο και γρήγορο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα κλικ στο εικονίδιο ‘+’ στην κάτω αριστερή γωνία και να ακολουθήσετε τις οδηγίες, ώστε να πάρετε το περιεχόμενο της Toluna, να το κάνετε πιο επαγγελματικό και έτσι οι δημοσκοπήσεις της Toluna θα είναι διαθέσιμες στις δικές σας σελίδες.

Image

3)      Οι ειδοποιήσεις έχουν γίνει τώρα πιο ορατές και έχουμε επεκτείνει τις ειδοποιήσεις να σας κρατάνε ενήμερους για το ποιος ψηφίζει σε όλα σας το περιεχόμενα και για τα περισσότερα νέα της σελίδας. Ψάξτε για το πορτοκαλί τετράγωνο ακριβώς κάτω από από την καρτέλα ‘ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ’ στο επάνω μέρος της σελίδας, όπως βλέπετε παρακάτω.

Image

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε απορίες ή σχόλια. Ανυπομονούμε να ακούσουμε την γνώμη σας και ελπίζουμε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα νέα εργαλεία για καλύτερη χρήση.

Τα λέμε σύντομα στην σελίδα!

TolunaTeamGR.

Advertisement
%d bloggers like this: