Η ολοκαίνουρια Toluna!

Αγαπητά μέλη,

Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε σχεδόν έτοιμοι να παρουσιάσουμε την πρόσφατα ανασχεδιασμένη σελίδα μας! Την ξαναφτιάξαμε από μηδενική βάση, κάναμε μεγάλες αλλαγές και προσθέσαμε καινούριες εφαρμογές!

Πριν από την «επίσημη πρώτη» θα θέλαμε να σας δώσουμε μια μικρή γεύση από κάποιες από τις εντυπωσιακές νέες εφαρμογές μας που θα βρείτε στην ολοκαίνουρια Toluna.com. Ίσως να σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσετε τις αλλαγές, αλλά είμαστε σίγουροι ότι εντέλει θα ωφελήσουν τόσο τον καθένα σας προσωπικά όσο και την κοινότητα στο σύνολό της.

    • Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την εφαρμογή των εικονικών δώρων – Gifties , η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο στην Toluna.com όσο και στο Facebook. Το φοβερό αυτό πρόγραμμα σάς προσφέρει ένα νέο τρόπο αποστολής δώρων από και προς τους φίλους και τους υποστηρικτές σας στις δύο σελίδες καθώς και μέσω e-mail. (Mπορείτε να στείλετε Gifties ακόμα και στον εαυτό σας!) Το πιο σημαντικό που αξίζει να σημειώσετε είναι ότι κάποια από αυτά τα Gifties μπορεί να γίνουν αληθινά! Ναι, καλά καταλάβατε, σε περίπτωση που σταθείτε τυχεροί/ες, θα λάβετε στην πόρτα σας οποιοδήποτε «εικονικό» δώρο επιλέξατε!

1

    • Βελτιώσαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ακολουθείτε και να σας ακολουθούν άλλα μέλη στην Toluna.com, έτσι ώστε όταν αρχίζετε να ακολουθείτε κάποιον/α να εμφανίζεται στην προσωπική σας ροή, στα «Προτεινόμενα». Αυτό το βελτιωμένο στοιχείο συγκεντρώνει όλο το περιεχόμενο που πραγματικά θέλετε να παρακολουθείτε και το αρχειοθετεί σε έναν μόνο τόπο στον πίνακα περιεχομένων. Όλη η δραστηριότητα των ατόμων που ακολουθείτε θα βρίσκεται εδώ μαζί με τις αγαπημένες σας δημοσκοπήσεις και γνώμες, καθώς και με τα Quick Votes! Πιστεύουμε ότι αυτό θα κάνει την εμπειρία περιήγησής σας στην Toluna.com πιο ανταποδοτική, επιτρέποντάς σας να έχετε άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο.

2

    • Τερματίζουμε το πρόγραμμα των social reward points. Γνωρίζουμε ότι αυτή η εξέλιξη ίσως να απογοητεύσει κάποιους από εσάς, αλλά δυστυχώς αυτό το σύστημα δεν λειτούργησε όπως επιθυμούσαμε. Αντί να ενθαρρύνει τα μέλη να εκφράζουν την άποψή τους μέσα από ποιοτικό περιεχόμενο και γνώμες, είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Εννοείται βέβαια ότι θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε πόντους για όλες τις επιχορηγούμενες δημοσκοπήσεις στις οποίες συμμετέχετε.
    • Το καινούριο σύστημα ειδοποιήσεων θα σας βοηθήσει, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε άμεσα κάθε φορά που υπάρχουν διαθέσιμες έρευνες που ταιριάζουν στο προφίλ σας! Στο πάνω δεξί μέρος του πίνακα περιεχομένων της αρχικής σελίδας της Toluna θα εμφανίζονται σε ένα πράσινο πινακάκι και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε για να έχετε πρόσβαση στην εκάστοτε έρευνα είναι ένα κλικ πάνω στον σύνδεσμο αυτής που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Αυτό το στοιχείο, μαζί με το ανασχεδιασμένο Κέντρο Ερευνών μας, θα κάνει την αναζήτηση συμβατών ερευνών πανεύκολη και θα αυξήσει την απόδοσή σας στην σελίδα!

3

    • Τέλος, το ολοκαίνουριο Κέντρο Ερευνών θα σας προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση στις έρευνες που ψάχνετε. Συνδυάζοντας τις Toluna Quick Surveys (πολλές από τις οποίες οδηγούν σε έρευνες) με τις κανονικές έρευνες, αυτή η σελίδα παρουσιάζει με ξεκάθαρο τρόπο τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων πόντων καθώς και τον καταμερισμό τους για την καθεμιά αναγραφόμενη έρευνα ξεχωριστά. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές κρίνουμε ότι η συμμετοχή σας θα γίνει πιο εύκολη από ποτέ!

4

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την επικείμενη παρουσίαση της καινούριας μας σελίδας και ευελπιστούμε ότι θα την αγαπήσετε και εσείς! Η νέα Toluna θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές σας να βρίσκετε τις έρευνες που είναι κατάλληλες για εσάς, ενώ παράλληλα  θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της συνολικής σας εμπειρίας. Σε περίπτωση που έχετε απορίες ή/και σχόλια κατά τη διάρκεια της γνωριμίας σας με τη νέα σελίδα και την διαδικασία εξοικείωσής σας με τις αλλαγές, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξηγήσουμε ό,τι κρίνετε πως χρειάζεται διευκρίνιση και ελπίζουμε να απολαύσετε τα νέα εργαλεία όσο εμείς!

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.

Τα λέμε σύντομα στην καινούρια Toluna.com.

Η Ομάδα της Toluna

%d bloggers like this: