‘Λίγα λόγια για την πολιτική λήξης ισχύος των πόντων μας’

Αγαπητά μέλη,

Καθώς εργαζόμαστε στη βελτίωση των επάθλων για όλα τα μέλη μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ξανά την πολιτική λήξης ισχύος των πόντων. Τελευταία φορά σας το είχαμε υπενθυμίσει σε μια καταχώρηση στο blog το Μάρτιο του 2011.

Για τα μέλη που εγγράφηκαν τους τελευταίους 12 μήνες, οι πόντοι της Toluna έχουν ισχύ 16 μηνών. Οι πόντοι που δεν θα εξαργυρώνονται εντός 16 μηνών από την αρχική απόκτησή τους, δεν θα ισχύουν και θα αφαιρούνται από το λογαριασμό σας. Για αναλυτικές πληροφορίες, ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις.

Για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε κανέναν πόντο της Toluna, συνεχίστε να συμμετέχετε τακτικά σε έρευνες και ψηφοφορίες και να ανατρέχετε συχνά στη σελίδα για τα υπόλοιπα και τα έπαθλα, για να εξαργυρώνετε τους πόντους σας αξιοποιώντας τις εξαιρετικές ευκαιρίες που σας προσφέρουμε.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα νέα έπαθλα μας ή τον πολιτική λήξης ισχύος των πόντων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μην ξεχνάτε να εξαργυρώνετε τους πόντους σας με την πρώτη ευκαιρία, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι δεν θα τους χάσετε και μείνετε συντονισμένοι στο blog μας, για να μάθετε περισσότερα για τις νέες προσφορές μας!

Σας αναμένουμε στην τοποθεσία!
Η ομάδα της Toluna

Advertisement
%d bloggers like this: