Ισχύς των πόντων

Αγαπητά μέλη,

Καθώς δουλεύουμε με τη βελτίωση των επιλογών ανταμοιβών μας για όλα τα μέλη, θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σας υπενθυμίσουμε για την πολιτική μας όσο αφορά των λήξεων πόντων. Όπως εξηγείται στο FAQ στην ιστοσελίδα μας, οι πόντοι που δεν εξοφλούνται εντός της περιόδου ισχύος θα λήξουν και θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό σας.
Από τις 15 Μαρτίου 2011, οι πόντοι της Toluna θα έχουν διάρκεια ισχύος 16 μηνών.

Για να εξασφαλιστεί να μην χάσετε τους πόντους σας στην Toluna, παρακαλούμε να συνεχίσετε να συμμετέχετε τακτικά σε έρευνες και δημοσκοπήσεις, και να ελέγχετε συχνά την σελίδα του λογαριασμού και τις ανταμοιβές σας για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για τις διάφορες δυνατότητες παροχής κινήτρων που σας προσφέρουμε. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις ανταμοιβές μας ή με την πολιτικής μας όσο αφορά λήξη πόντων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Παρακαλούμε, προσέξτε ότι αν ο λογαριασμός σας στην Toluna παραμένει ανενεργός για 12 μήνες, σύμφωνα με το FAQ μας, το πλήρη υπόλοιπό σας στην Toluna θα καταπέσει.

Μην ξεχάσετε να ανταλλάξετε τους πόντους σας με την πρώτη ευκαιρία για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα λήξουν οι πόντοι σας και μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για να μάθετε περισσότερα γισ νέες προσφορές και ανταμοιβές που έρχονται σύντομα!

Θα σας δούμε στο site!

Advertisement
%d bloggers like this: