Συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά-ακολουθείστε και στείλτε μηνύματα στα άλλα μέλη της Toluna!

Είμαστε πολύ ευτυχείς να σας ανακοινώσει την προσθήκη δύο νέων κύριων χαρακτηριστικών στο Toluna, χαρακτηριστικά που θα μεταφέρει την κοινότητα Toluna σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Τα μέλη της κοινότητας Toluna τώρα μπορούν:

Ακολουθηθείτε μεταξύ σας!

Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας μέλη Toluna- μέλη των οποίων οι ψηφοφορίες, θέματα και απόψεις μας ενδιαφέρουν πολύ. Πλέον είναι εύκολο όσο ποτέ να συμβαδίσετε με τα αγαπημένα μέλη σας – Ακολουθείστε!

Πως λειτουργεί;

Έχουμε προσθέσει ένα κουμπί “Ακολουθείστε” σε κάθε δημόσια σελίδα προφίλ μέλους (το κουμπί εμφανίζεται κάτω από τη βαθμολογία και το κοινωνικό επίπεδο στη πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας). Αφού επιλέξετε να ακολουθήσετε ένα μέλος, θα εμφανίζεται στην σελίδα του προφίλ σας, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας μέλη- ένας καλός τρόπος για να ενημερωνόσαστε με το τελευταίο περιεχόμενό τους! Οπότε την επόμενη φορά που εξερευνάτε το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα και βρείτε μία ψηφοφορία ή θέμα που σας ενδιαφέρει, βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε κλικ στο όνομα του μέλους που το δημιούργησε-με αυτόν τον τρόπο θα μεταφερθείτε στη σελίδα του προφίλ του απ όπου θα μπορέσετε να αρχίσετε να τον ακολουθείτε!

  • Μπορείτε να σταματήσετε να ακολουθείτε μέλη κάθε στιγμή- απλά κάνοντας κλικ στο όνομά τους στη δημόσια σελίδα τους προφίλ τους και πατώντας το “Αφαίρεση”.
  • Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα μέλη που ακολουθείτε όπως και τα μέλη που ακολουθούν εσάς στη σελίδα του προφίλ σας.

Στείλτε μηνύματα μεταξύ σας!

Το ζητήσατε εσεί – και τώρα εδώ είναι, το Σύστημα μηνυμάτων της Toluna!

Θέλετε να αφήσετε ένα μήνυμα στο φίλο μέλος της Toluna; Τώρα μπορείτε! Σε κάθε σελίδα προφίλ μέλους θα βρείτε τα δημόσια μηνύματα, πληκτρολογήστε το μήνυμα σας, πατήστε “Αποστολή” και τελειώσατε! Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε ένα μέλος για να μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυνμα, αλλά παρακαλώ σημειώστε το παρακάτω:

  • Τα μηνύματα είανι δημόσια- οτιδήποτε γράφετε θα έιναι ορατό από ολόκλητη την κοινότητα Toluna.
  • Μπορείτε να ελέγξετε και να επεξεργαστείτε να μηνύματα στο προφίλ σας: περνόντας το ποντίκι πάνω από ένα μήνυμα, θα εμφανιστεί ένα κόκκινο κουμπί στη πάνω δεξιά πλευρά- πατήστε το, και θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές, που θα σας επιτράψουν να διαγράψετε μηνύματα ή να αποκλήσετε μέλη από το να σας στείλουν άλλα μηνύματα.
  • Παρακαλώ λάβεται υπόψιν σας τους κανόνες μας και χρησιμοποιείτε το σύστημα αποστολής μηνύμάτων με σεβασμό – καταχρηστικά μηνύματα δεν θα γίνονται ανεκτά.

Απολαύστε τα νέα χαρακτηριστικά, και όπως πάντα, τα σχόλια και τις προτάσεις σας είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτες!

Τα λέμε στη ιστοσελίδα,

Toluna Team

Advertisement
%d bloggers like this: