Καλωσορίσατε στο Toluna Ελλάς Official Blog!

Καλωσορίσατε μέλη του Test & Vote!

To Toluna.gr αντικαταστήθηκε από το Test & Vote. Οι πληροφορίες εγγραφής σας και οι πόντοι σας έχουν μεταφερθεί αυτόματα στο Toluna. Δεν χρειάζεται να περιμένετε κάποια πρόσκληση για να εκφράστείτε! Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς σας κωδικούς(όνομα χρήστη, Κωδικός πρόσβασης) του Test & Vote και πείτε στο κόσμο τι σκέφτεστε!

Τι μπορούν τα μέλη Toluna να κάνουν στην ιστοσελίδα;

 • Συμμετοχή σε Έρευνες! Αν και κάναμε πολλές σημαντικές αλλαγές στην ιστοσελίδα, οι έρευνες εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλο κομμάτη της Toluna, μπορείτε να περιμενετε να λάβετε την πρώτη σας πρόσκληση στο email σας σύντομα.
 • Δημιουργία Ψηφοφοριών: Οι Ψηφοφορίες είναι κλειστές ερωτήσεις με έναν προκαθορισμένο αριθμό πιθανών απαντήσεων, οι ψηφοφορίες μπορεί να έχουν απαντήσεις μονής ή πολλαπλής επιλογής. Πατήστε εδώ για να δημιουργήσετε μία ψηφοφορία τώρα!
 • Δημιουργία Θέματος για Συζήτηση: Θέματα για Συζήτηση είναι ανοιχτές ερωτήσεις, όπου τα μέλη μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Πατήστε εδώ για να δημιουργήσετε ένα θέμα για συζήτηση!

Μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο από YouTube ή εικόνες από οποιαδήποτε πηγή στις ψηφοφορίες και στα θέματα για συζήτηση – και από τη στιγμή που η κοινότητα Toluna περιστρέφεται γύρω από τις ψηφοφορίες, θέματα για συζήτηση και απόψεις των μελών μας, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα θέλετε – δεν υπάρχει όριο!

 • Δώστε φωνή στην άποψή σας: Οι απόψεις είναι γραμμένες από μέλη ως απάντηση σε ένα θέμα για συζήτηση, κάθε μέλος μπορεί να αφήσει μία άποψη σε κάθε θέμα..

Γνωριμία με το Toluna

Για να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε τη νέα ιστοσελίδα, υπάρχουν διάφορες online πηγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 1. Το Turorial της Toluna προσφέρει ολοκληρωμένες εξηγήσεις για τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας, καθώς και πολλές χρήσιμες συμβουλές, συνίσταται ιδιαίτερα να αφιερώσετε λίγο χρόνο να το διαβάσετε πριν τη χρήση της σελίδας.
 2. Οι Συχνές Ερωτήσεις είναι μία μεγάλη πηγή πληροφορίας, περιέχει απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις που ανέδειξαν τα μέλη της Toluna.
 3. Το Blog είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενημερωνόσαστε με τα πιο πρόσφατα νέα και ανακοινώσεις της Toluna, μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας το link στο κάτω μέρος των σελίδων, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο Νέα στο κάτω μέρος της Αρχικής Σελίδας,, ή μπορείτε να εγγραφείτε στο RSS feed μας.
 4. Η Πολιτική προστασίας ιδιωτικού απορρήτου μας και οι Όροι και Προϋποθέσεις σας παρέχουν με όλες τις νομικές πληροφορίες που χρειάζεστε και μπορείτε να τις επισκεφθείτε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο στο κάτω μέρος των σελίδων της ιστοσελίδας.
 5. Επικοινωνώντας με την Toluna: αν δεν μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε σε καμία από αυτές τις πηγές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Toluna πατώντας εδώ.

Τι να κάνω πρώτα;

Υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες με τις οποίες θα μπορούσατε να ξεκινήσετε:

 1. Έρευνες προσωπικού ενδιαφέροντος (πρώην προφίλ): σε αυτές τις σύντομες έρευνες σας ζητούμε να μας παράσχει ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, αυτές οι πληροφορίες μας βοηθάνε να προσαρμόσουμε καλύτερα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να προσκαλεστείτε σε έρευνες. Κάθε έρευνα προσωπικού ενδιαφέροντος σας βραβεύει με 300 Πόντους Toluna και αφού συμπληρώσετε όλες τις έρευνες θα λάβετε μία φορά ένα μπόνους 2000 πόντων! Πατήστε εδώ για να εισέλθετε στις έρευνες προσωπικού ενδιαφέροντος τώρα, ή εισέλθετε όποτε εσείς θέλετε από το μενού “Εσείς”.
 2. Προφίλ και ρύθμιση λογαριασμού: ενημερώστε τη φωτογραφία του προφίλ σας, τις προσωπικές σας πληροφορίες και τις επιλογές του λογαριασμού σας πατώντας εδώ, ή όποτε θέλετε από το μενού “Εσείς”.
 3. Αναζήτηση και περιήγηση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας: Τελειώσατε με τις έρευνες προσωπικού ενδιαφέροντος και το προφίλ σας είναι έτοιμο… ώρα να απαντήσετε σε κάποιες ψηφοφορίες και να γράψετε κάποιες απόψεις! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να βρείτε ψηφοφορίες και θέματα για συζήτηση που να σας ενδιαφέρουν:
 • Χρησιμοποιώντας το μενού “Εξερεύνηση” μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε πρόσφατες ή δημοφιλείς ψηφοφορίες και θέματα.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Εξερεύνηση για να δείτε το περιεχόμενο ανά κατηγορίες, πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα των κατηγοριών.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας.
 • Ενώ εξερευνάτε το περιεχόμενο θα παρατηρήσετε κάποιες ετικέτες -tags, που βρίσκονται κάτω από το παράθυρο αναζήτησης, πατήστε σε οποιοδήποτε tag για να δείτε σχετικές ψηφοφορίες και θέματα.

Πως μπορώ να κερδίσω Πόντους Toluna και τι μπορώ να κάνω με αυτούς;

Οι Πόντοι Toluna είναι ένα είδος εικονικού νομίσματος που χρησιμοποιείτε για να ανταμείβει τα μέλη της Toluna για τη δραστηριότητα και συμμετοχή τους, οι πόντου Toluna μπορούν να εξαργυρωθούν σε επιταγές δωροεπιταγές ή λαχνούς κλήρωσης επάθλων. Πατήστε εδώ για να δέιτε το υπόλοιπό σας (Το προηγούμενο Your2Cents υπόλοιπό σας έχει μεταφερθεί αυτόματα στο Toluna), ή πατήστε εδώ για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για σας να κερδίσετε πόντους Toluna:

 • Μπόνους δημοτικότητας περιεχομένου χορηγούνται στα μέλη που δημιουργούν πολύ δημοφιλής ψηφοφορίες και θέματα για συζήτηση, για λεπτομερή επεξήγηση παρακαλώ ανατρέξτε στο τμήμα Κοινωνικές Ανταμοιβές στο Toluna Tutorial.
 • Μπόνους ανόδου επιπέδου: κάθε μέλος της Toluna έχει ένα επίπεδο που αντανακλά τη δημοτικότητα του περιεχομένου του από τα άλλα μέλη της κοινωνίας Toluna (Μπορείτε να δείτε το επίπεδό σας στην Αρχική Σελίδα της Προσωπικής σας Περιοχής). Για λεπτομερή επεξήγηση παρακαλώ ανατρέξτε στο τμήμα Κοινωνικές Ανταμοιβές στο Toluna Tutorial.

Πόσους πόντους θα κερδίζω για κάθε ενέργεια;

 • Μπόνους Δημοτικότητας περιεχομένου/Ανόδου Επιπέδου: παρακαλούμε ανατρέξτε στο Tutorial της Toluna για λεπτομέρειες. Παρακαλώ σημειώστε ότι το μπόνους δημοτικότητας περιεχομένου περιορίζεται σε 15.000 πόντους ανά μήνα.
 • Εγγραφή μίας απόψης: 100 πόντους (θα πρέπει να είναι από 80 λέξεις και πάνω, περιορίζεται σε 5.000 πόντους ανά μήνα).
 • Ψηφοφορίες Χορηγών: 15-150 πόντους, ανάλογα με τον αριθμό των ερωτήσεων.
 • Έρευνες Προσωπικού Ενδιαφέροντος: 300 πόντους ανά έρευνα. Με την ολοκλήρωση όλων των ερευνών θα λάβετε ένα μόνο μπόνους των 2.000 πόντων.
 • Online Έρευνες: 3.000-15.000 πόντους ή περισσότερους (ανάλογα με το μέγεθος της έρευνας)
 • Πρόσκληση φίλου: 500 πόντους (χορηγούνται με την πρόσκληση ενός φίλου και αφού εγγραφεί στο Toluna)

Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε και να ανακαλύψετε στο Toluna, ελπίζουμε να απολαύσετε την ιστοσελίδα και ανυπομονούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας, τις παρατηρήσεις και τις αιτήσεις!

Τα λέμε στην ιστοσελίδα,

Toluna Team

Advertisement
%d bloggers like this: